Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy hétköznapokon, utcán, bárhol felfigyelnek rám a pasik, de ha elmegyek a barátnőimmel bulizni, mindenki bepasizik csak én nem. Pedig nem nézek ki rosszul?
Figyelt kérdés
eddig mindig azt mondták, hogy mosolyogjak többet, legyen jókedvem, és a pasiknak ez bejön. most utolsó buliban is mindenre jópofát vágtam, de semmi?2012. márc. 31. 23:41
21/24 A kérdező kommentje:
nemtudom mivan, csak nem értem miért van az hogy mig a barátnőimnek több pasija is lehetne egy este, addig nekem szinte egy se, beszólnak, meg minden de semmi komolyabb. lehet nyomulósabbnak kéne lennem, de valahogy az nem megy mert túl büszke vagyok én ahhoz, mintha az valami rossz dolog lenne. mindig is ugy tartottam hogy az a pasik dolga. azt is mondták már hogy néha elég flegma nézésem van, pedig nem direkt csinálom, komolyan.
2012. ápr. 2. 21:24
22/24 anonim válasza:
Erre írtam a Jégkirálynő effektust. Valószínűleg már eleve azt üzened: "Értem nagyon kell küzdeni, csak akkor próbáld meg!"
Annyit azért megtehetsz, hogy többet mosolyogsz, s az sem baj, ha te mosolyogsz oda először, s utána menni fognak a srácok. Amikor leül melléd vagy megszólít, akkor viszont adj esélyt annak, hogy el tudd dönteni hogy bejön-e neked vagy sem. Ne egy pillantással végezd ki a próbálkozót, mert ha nem látja rajtad, hogy neked jó lenne hogy veled beszélgessen, akkor nem kezd bele.
Egyébként hány éves vagy?
23/24 A kérdező kommentje:
21 éves multam
2012. ápr. 3. 20:49
24/24 anonim válasza:
Akkor még előtte van minden. Próbáld ki amit írtam, az egyik este. Egy pillantás után megváltozhat minden. (Az előző voltam, ismét)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!