Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy hétköznapokon, utcán, bárhol felfigyelnek rám a pasik, de ha elmegyek a barátnőimmel bulizni, mindenki bepasizik csak én nem. Pedig nem nézek ki rosszul?
Akkor a lehető legegyszerűbb megoldást válaszd: add önmagad! Ne öltözz túl, ne sminkeld túl magad, csak simán lazulj el, élvezd a bulit! Aki ezért szól le, az bizonyára irigy, mert még kevés sminkkel és átlagosan öltözködve is különbül nézel ki nála... :Đ Figyeld meg, ha nem úgy mész oda, hogy "demárpedig ma fogok magamnak pasit", akkor meg elhessegetni alig tudod majd őket magad mellől.
Mellesleg... A buli nem a legjobb hely a társkeresésre. Elsősorban a sok részeg miatt. Mondjam tovább? ...
Előző vagyok: tudod, kisugárzás!
Ti lányok/nők ugyanezt mondanátok nekünk... :D
Jégkirálynő effektus.
Én azt is el tudom képzelni, hogy azért néznek mert bárhol, mert egy bombázó csaj vagy. Kisugárzással, alakkal, mellekkel, dekoltázzsal. Buliban viszont, olyannak tűnsz, akihez nem mennek oda, mert úgy se lenne esélye egyiknek se - gondolják ők.
Én csak azért is odamennék hozzád, s ha elküldesz az egyik este mennék másodszor, ha kell sportból. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!