Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy hétköznapok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy hétköznapokon, utcán, bárhol felfigyelnek rám a pasik, de ha elmegyek a barátnőimmel bulizni, mindenki bepasizik csak én nem. Pedig nem nézek ki rosszul?

Figyelt kérdés
eddig mindig azt mondták, hogy mosolyogjak többet, legyen jókedvem, és a pasiknak ez bejön. most utolsó buliban is mindenre jópofát vágtam, de semmi?

2012. márc. 31. 23:41
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
hát pl. a smink lehet több mint kellene, és mig ithol lazán vagy sportosan, akármi amiben jól érzem magam, buliban olyan ruhákat viselek, amikben egyáltalán nem érzem jól magam. Ja és nem mellesleg dohányzom, de erre se foghatom az egészet, mert szinte minden barátnőm dohányzik, de náluk ez nem akadály.
2012. ápr. 1. 00:08
 12/24 anonim ***** válasza:

Akkor a lehető legegyszerűbb megoldást válaszd: add önmagad! Ne öltözz túl, ne sminkeld túl magad, csak simán lazulj el, élvezd a bulit! Aki ezért szól le, az bizonyára irigy, mert még kevés sminkkel és átlagosan öltözködve is különbül nézel ki nála... :Đ Figyeld meg, ha nem úgy mész oda, hogy "demárpedig ma fogok magamnak pasit", akkor meg elhessegetni alig tudod majd őket magad mellől.

Mellesleg... A buli nem a legjobb hely a társkeresésre. Elsősorban a sok részeg miatt. Mondjam tovább? ...

2012. ápr. 1. 00:12
 13/24 A kérdező kommentje:
ja tényleg igaz, majdnem mindig úgy indulok el bulizni, na majd most, aztán a pofára esés.
2012. ápr. 1. 00:16
 14/24 anonim ***** válasza:

Előző vagyok: tudod, kisugárzás!

Ti lányok/nők ugyanezt mondanátok nekünk... :D

2012. ápr. 1. 00:20
 15/24 A kérdező kommentje:
jajj én nem itt akarok pasizni!!! Én nem hiszek az ilyen dolgokban, ne küldjetek ilyen jellegű üzeneteket.
2012. ápr. 1. 00:28
 16/24 anonim ***** válasza:

Jégkirálynő effektus.

Én azt is el tudom képzelni, hogy azért néznek mert bárhol, mert egy bombázó csaj vagy. Kisugárzással, alakkal, mellekkel, dekoltázzsal. Buliban viszont, olyannak tűnsz, akihez nem mennek oda, mert úgy se lenne esélye egyiknek se - gondolják ők.

Én csak azért is odamennék hozzád, s ha elküldesz az egyik este mennék másodszor, ha kell sportból. :D

2012. ápr. 1. 00:36
 17/24 anonim ***** válasza:
Vagy csak szokj le arról a fostos cigiről,. Elég undorító tud lenni a büdös bagós lehellet. Lehet pont ezzel szalasztasz (létezik ilyen szó?) valakit. ;]
2012. ápr. 1. 01:17
 18/24 anonim ***** válasza:
+el
2012. ápr. 1. 01:18
 19/24 A kérdező kommentje:
lehet hogy egy üresfejű cicababát látnak bennem, de az biztos legközelebb nem fogok túlzásba esni az esti készülődésnél...ezt is ki kell próbálnom, lehet hogy talán akkor elérhetőbbnek látszom, majd kiderül.
2012. ápr. 1. 18:21
 20/24 anonim ***** válasza:
tegnap 00:36 vagyok: Ha így lenne ahogy írod, akkor nem kérdeztél volna ilyet, mivel akkor szépen sorban állnának hátha ki tudnak vinni a diszkó mögé. Előző válaszom olvastad?
2012. ápr. 2. 06:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!