Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az egyetem mellett nincs időm nőzni. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Az a baj, hogy hétköznap tanulok, nagyon sokat kell, hétvégén meg általában dolgozom. A kapcsolat akkor működhetne ha a másik fél itt lakna a közelben és valami olyasmit tanulna ami nem igazán megerőltető... Büfészakos lenne. Láttok esélyt, egy olyan kapcsolatra, melyben a nő időben alkalmazkodik a férfihoz?2012. márc. 31. 22:38
11/14 anonim válasza:
én egy lány vagyok, és úgy vélem h azon a képen szereplő srác nem néz ki rosszul, tehát semmi baj nincs velük, csak egyszerűen félősek és nem ismerkednek, pedig a kedves, barátságos lányoknak pont ilyenek lennének az ideálisak :) nem kapcsolódik teljesen a kérdéshez a válasz de azért gondoltam megosztom ezt az apróságot :)
12/14 anonim válasza:
te b*zikám a 4.-nél aztán mi bajod van azzal a figurával? Féltékeny lettél rá mert nincs tele ragyával a képe?
Vagy mert a fél s*ggébe több ész szorult mint beléd?
13/14 anonim válasza:
te meg kérdezőkém nyomasd az iskolát aztán örülj hogy ott lehetsz, ne a pinán járjon az eszed, az majd jön később.
14/14 anonim válasza:
Én programozó vagyok,de ha úgy néznik ki,mint a 4. hát nem tudom szerintem maradna Marok Marcsika maximum.
Tipikus ilyen semmilyen átlag srác a képen,nem egy csajok álma.Konkrtéan el kellene járnia edzeni izmokat felpakolni,ruháit kicserélni pólók ingek,feszes gatyák,szedjen fel vagy 15-20kiló izmot,haját zselézze be,járjon szoliba,szemüveg helyett hordjon kontatlencsét,ennyi az egész,nem lenne csúnya az a kölyök csak adni kellene magára ha szagolni akar pinát még :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!