Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges hogy a zselés vibrátor csípi a puncimat? Mióta használom, azóta csíp. Vajon ettől lehet?
amúgy ha a számba veszem, akkor van egy olyan hülye gumi íze meg szaga...
Tapasztalt már vki ilyet?
izé .. srác vagyok, de úgy tudom, h vibrátorhoz szilikonos síkosító ajánlott (ezt onnan tudom mert megkérdeztem a shopban h mihez milyen síkosítót ajánlanak), a víz alapút nem tudom. könnyen előfordulhat, h allergiás tüneteid vannak.
de én is inkább azt tanácsolom, h találj magadnak egy palit. az többet tud nyújtani! és a vibrátorral csak megkeseríted a következő kapcsolataid szexuális életét azzal, h erősebb ingerekhez szoktatod hozzá a puncidat.
férfi jó ! vibi rossz !
Aha, lehet allergiás vagyok ra... majd húzunk rá egy gumit vagy veszek másikat. És elolvashatnád hogy mit írtam...amúgy sem szoktuk bekapcsolni a rezgőfunkciót.
De köszönöm, ez legalább normális válasz volt.
bocsi .. már nem vettem észre a kommentedet, így teljesen más a szituáció :) . vannak lányok akik hajlamosak jobban szeretni a vibrátort mint az igazit, ez sérti a férfi büszkeséget .. sajnálom ez van .
Lehet, h csak elég ha a síkosítót cserélitek le, néhány óvszer is válthat ki allergiás tüneteket (pl. barátnőmnél volt ilyen)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!