Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A magasság számít? Vagy nem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A magasság számít? Vagy nem?

Figyelt kérdés
A haveromnak tetszik egy csaj és azon gondolkozik hogy elég alacsony ahoz a csajhoz .Lányok nektek előny agy hátrány ha egy fiú alacsonyabb nálatok?
2009. jún. 15. 20:25
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
66%
Általában a fiúnak 5-10 cm-rel magasabbnak kell lennie. A magasság az izomtömeg és a bőr sötétsége mellett a legfontosabb vonzó tulajdonság a nők számára egy férfiban. Kivétel: ha a lány nagyon magas, akkor értelemszerűen lemond erről és alacsonyabb férfival is hajlandó járni. Vicces módon nagyon magas nőknek nem is ritkán átlagosnál alacsonabb fiújuk van. Ami igen ritka, az az olyan átlagos fiú / átlagos lány páros, ahol a fiú 1-2 cm-rel alacsonyabb a lánynál.
2009. jún. 16. 12:31
 12/12 A kérdező kommentje:
kösz a válaszokat .Nekem mindegy mert én nem vagyok alacsony .De a haverom az igen és egy kicsit aggasztja ez a kérdés.Engem is aggasztana:S
2009. jún. 16. 12:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!