Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A magasság számít? Vagy nem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A magasság számít? Vagy nem?

Figyelt kérdés
A haveromnak tetszik egy csaj és azon gondolkozik hogy elég alacsony ahoz a csajhoz .Lányok nektek előny agy hátrány ha egy fiú alacsonyabb nálatok?
2009. jún. 15. 20:25
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Azt mondják, az ágyban mindenki egyforma magas. Végül is a lábak hossza befolyásolja általában a pár centis különbséget. Én a magam részéről még sosem jártam nálam alacsonyabb sráccal, bár ez így 162 cm-es magassággal nem nehéz. Vannak alacsonyabb fiúismerőseim, de nekem nem fér bele, hogy én legyek a magasabb. Ha csak pár centivel is, de legyen magasabb a fiú. 26/L
2009. jún. 15. 20:28
 2/12 anonim ***** válasza:
72%
Nálam sokat számít, mert én is magas vagyok (175cm). Nem jönnék össze egy nálam alacsonyabb fiúval, de még olyannal se, aki pont akkora, mint én. Szerencsére a párom magasabb, mint én:) 22/L
2009. jún. 15. 20:30
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

hát nekem volt egy 10 hónapos kapcsolatom nálam 8 centivel kisebb fiúval.

imádtam...

de mégis picit zavart.

2009. jún. 15. 20:31
 4/12 anonim ***** válasza:
80%

ha 3-4 cm a különbség az még nem számít, de ha nagyon látványos az eltérés akkor fel kell készülni arra hogy sokan megnézik őket, vagy a csajt zavarni fogja és épp emiatt nem kell majd neki a srác.

Én magas csaj vagyok, és még soha nem volt nálam alacsonyabb pasim... Nekem szükségem van arra, hogy "felnézzek" a pasira.

2009. jún. 15. 20:31
 5/12 anonim ***** válasza:
53%

Én 195 centi vagyok, és mégis csak az üresfejű csajoknak kellenék... Egyébként számít elég sokat

18F

2009. jún. 15. 20:32
 6/12 anonim ***** válasza:
Ha dúl a love akkor pár centi nem számít ;)
2009. jún. 15. 20:34
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

a barátom kisebb nálam 2-3 centivel, de engem nem zavar :) két éve vagyunk együtt és az elején egy kicsit gondolkodtam ezen, de láttam h ő aztán totál nem zavartatja magát, úh én is tettem rá "magasról" :D

persze voltak kritikusok szép számmal, de az idő minket igazolt. most már az tűnne furcsának ha egy nálam 30 centivel magasabb sráccal járnék - olyan lenne, mintha hegyet másznék mikor megölelem :D

2009. jún. 15. 20:35
 8/12 anonim ***** válasza:
0%
Engem nagyon zavarna, ha a pasim kisebb lenne nálam...
2009. jún. 15. 20:43
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

hát nekem volt egy nálam nem sokkal de azért látszott a különbség kisebb fium :P

szüleim mindig azzal szivattak hogy a hónom alá vehetném őt XDD de azért szerettem xd

2009. jún. 15. 20:46
 10/12 anonim ***** válasza:
szerintem ellégé számít..
2009. jún. 16. 00:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!