Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A magasság számít? Vagy nem?
hát nekem volt egy 10 hónapos kapcsolatom nálam 8 centivel kisebb fiúval.
imádtam...
de mégis picit zavart.
ha 3-4 cm a különbség az még nem számít, de ha nagyon látványos az eltérés akkor fel kell készülni arra hogy sokan megnézik őket, vagy a csajt zavarni fogja és épp emiatt nem kell majd neki a srác.
Én magas csaj vagyok, és még soha nem volt nálam alacsonyabb pasim... Nekem szükségem van arra, hogy "felnézzek" a pasira.
Én 195 centi vagyok, és mégis csak az üresfejű csajoknak kellenék... Egyébként számít elég sokat
18F
a barátom kisebb nálam 2-3 centivel, de engem nem zavar :) két éve vagyunk együtt és az elején egy kicsit gondolkodtam ezen, de láttam h ő aztán totál nem zavartatja magát, úh én is tettem rá "magasról" :D
persze voltak kritikusok szép számmal, de az idő minket igazolt. most már az tűnne furcsának ha egy nálam 30 centivel magasabb sráccal járnék - olyan lenne, mintha hegyet másznék mikor megölelem :D
hát nekem volt egy nálam nem sokkal de azért látszott a különbség kisebb fium :P
szüleim mindig azzal szivattak hogy a hónom alá vehetném őt XDD de azért szerettem xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!