Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezt mások is szokták csinálni? :D

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt mások is szokták csinálni? :D

Figyelt kérdés
Nem problémával fordulok most hozzátok, csak érdeklődök, hogy más is szokott-e így hülyéskedni, mint én a párommal.Szóval a szitu a következő: Én ültem, ő megcsókolt, széttárta a lábaimat, hogy beférhessen.Mind a ketten nevettünk, ő meg mondta, hogy jöjjek közelebb.Én közelebb jöttem, ő meg elkezdett úgy mozogni, mint aki...Akkor is nevettünk és mondtam, hogy mi most kúrunk.És mondta, hogy igen, és megint elkezdett úgy mozogni, és megint nevettünk.Ő közbe ilyeneket mondott hogy ezaz meg ilyesmi.De csak poénból.Aztán én is kiadtam egy aaah hangot, de én is poénból.Nevettünk, ő meg mondta, hogy csináljam még, mert ez beindítja.Szóval más is szokott ilyen hülyeségeket csinálni?
2012. márc. 31. 17:59
 1/8 anonim ***** válasza:
86%
persze csak egy a bibi.. nincs rajtunk ruha.. :D
2012. márc. 31. 18:01
 2/8 anonim ***** válasza:
82%
Tiszta óvoda.
2012. márc. 31. 18:01
 3/8 anonim ***** válasza:
62%
Első. Respect :D
2012. márc. 31. 18:02
 4/8 anonim ***** válasza:
53%
Én a legjobb fiúhaverommal csak szóban szoktam ilyenekkel hülyéskedni :)
2012. márc. 31. 18:02
 5/8 anonim ***** válasza:
78%
Én inkább ruha nélkül szeretem, de ti tudjátok.
2012. márc. 31. 18:04
 6/8 anonim ***** válasza:
Nagyon gyerekes dolog.
2012. márc. 31. 18:06
 7/8 anonim ***** válasza:
Sokszor kell mosni? XD
2012. márc. 31. 18:09
 8/8 anonim ***** válasza:
ruha nélkül a legjobb
2012. márc. 31. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!