Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van egyre több leszbi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van egyre több leszbi?

Figyelt kérdés
vagy csak én látom így?
2012. márc. 31. 15:15
 1/10 anonim ***** válasza:
igen
2012. márc. 31. 15:16
 2/10 anonim ***** válasza:
szerintem is
2012. márc. 31. 15:18
 3/10 anonim ***** válasza:

mert divat...

a sok kis buta csitri meg azt hiszi,hogy ettol lesz nagylany...

2012. márc. 31. 15:23
 4/10 anonim ***** válasza:
mert a pasik csak kihasználják őket..ami persze nem baj
2012. márc. 31. 15:26
 5/10 anonim ***** válasza:
Mert hülyék. A leszbi lány egyébként két fajta. A biszex és a kőleszbi. Na van egy ilyen felénk, NEM LEHET MEGKÜLÖNBÖZTETNI egy kisfiútól, csak ha megszólal. Nagyon undorító.
2012. márc. 31. 15:30
 6/10 anonim ***** válasza:
azért mert a férfiak kezdenek elnőiesedni
2012. márc. 31. 15:38
 7/10 anonim ***** válasza:
Azért, mert a férfiak egyre férfiatlanabbak és nem tudnak bánni a nőkkel, így ez alakul ki az adott lányokban szexuális beállítottságként. Én tegnap voltam két leszbi csajjal, akik azt mondták, hogy ha van olyan pasi, aki tetszik nekik és rá tudnak hangolódni, vannak vele, de maguktól nincsenek ilyen gondolataik, mert a pasik lányosak és töketlenek nagy százalékban.
2012. márc. 31. 15:46
 8/10 anonim ***** válasza:
a nők már nem tudnak felnézni a férfiakra, nem érzik magukat biztonságban mellettük, hanem egymásra támaszkodnak. így lesz ebből egy párkapcsolat...ha valaki nem homoszexuális eredetileg, akkor ez nagyon szomorú dolog sajnos...:(
2012. márc. 31. 16:04
 9/10 anonim ***** válasza:
Nincs egyre több, csak egyre többen vállalják önmagukat, kapcsolataikat. Nem minden leszbikus fiús, sőt azok transzik inkább. Egy leszbikus nő is nő, nőnek érzi magát, egy másik nő mellett is nő marad. Akik divatból csinálják, azok meg buta csitrik, nem kell oda sorolni őket. Másrészt nem a férfiaktól, csalódásoktól válnak azzá.
2012. márc. 31. 16:09
 10/10 anonim ***** válasza:
Mert már a csajok fiúsabbak a fiúknál -.-"
2012. márc. 31. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!