Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Nem zavar ha bevág a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nem zavar ha bevág a naci?

Figyelt kérdés

Nap mint nap lehet az iskolában/ az utcán ilyen csajokat látni,nézni jó nem tagadom:D De engem pl zavarna ha tisztán kivehető nadrágon keresztül a herém.:D

(Bevág = Ott , tudjátok..:)

2009. jún. 15. 19:13
1 2
 11/12 anonim válasza:
Volt egy osztálytársnőm, aki egyszer szűk fekete naciban jött suliba, és teljesen be volt neki csúszva. Szünetben a lányok jól kitárgyalták, és 3-an ugyanúgy felhúzták maguknak viccből. Egyedül én voltam ott a fiúk közül. 5 percen keresztül "húztak" vele engem, mert észrevették, hogy felizgat a dolog. Mit mondjak, maradandó élmény volt a látvány, és a szituáció 15 évesen....a régi szép idők... :)
2009. okt. 16. 18:55
 12/12 anonim ***** válasza:
Szintén férfi szemmel látva a dolgot engem kifejezetten ingerel a látvány, ha hasonlót (szűk naci elöl) pillantok meg. Legelső ilyen élményem általános iskolában az orosztanárnőm szűk farmerjának ülepi részének látványa volt. Egész nap ezen álmodoztam iskola után, hogy miért hord ilyen szűk farmert. Gyönyörű nő volt és gondoltam jó érzés neki, hogy alul feszes dolgok vannak. Nagyon izgatott, lopva pillantottam oda, mikor engedte megmutatni magát a tanári asztal elé állva, mi pedig első padból szívtuk magunkba a "tudást"...ó igen azok a régi szép idők... 28/F
2011. márc. 6. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!