Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nem zavar ha bevág a naci?
Nap mint nap lehet az iskolában/ az utcán ilyen csajokat látni,nézni jó nem tagadom:D De engem pl zavarna ha tisztán kivehető nadrágon keresztül a herém.:D
(Bevág = Ott , tudjátok..:)
van olyan lány, aki direkt ilyen nadrágot vesz fel, h látszódjon neki a bevágás?! nemár :D
szerintem azok a lányok eggyel kisebb számozású nadrágot választottak maguknak, az lehet a probléma:) tudod, az nem menő ha nincs kint a fél p_csád meg a tangád :)
lány vagyok, de ezt sosem fogom megérteni:)
20/L
Engem iszonyatosan zavar az ilyesmi. Mindig ügyelek rá, hogy megfelelő méretű és szabású nadrágot hordjak. Egyszerűen frász tudok kapni ettől és nem is tartom éppenséggel követendő példának. Szerintem egyáltalán nem menő, sőt nem illik, ha valaki úgy öltözik, hogy mindent mutasson. Legjobb megtalálni az arany középutat.
21/L
Engem sem zavar, amíg nem én hordom. Én direkt figyelek rá ha veszek egy nadrágot hogy ne lógjon ki belőle mindenem, ne érezzem feszélyezve magam, és betudjam gombolni úgy a gomnbját, hogy ne szorítsa el a vérkeringésem délutánra. De hát kinek ez kinek az...
19/L
Uccsó előttinek:
Nem tangáról van szó hanem,arról h a szűk nadrág bevág a nuniba.:)
férfi szemmel szerintem eléggé gáz az ilyen dolog lányok részéről. teveláb poWa!
:D
22f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!