Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt olyan akire azután figyeltél fel miután már nem volt szemüveges (kontaktlencsét hordott)?
hát én nem tudom, soha nem hordtam a szemüveget, mert baromira hiú vagyok, szóval jó sokáig vaksi voltam, aztán úgy 16 éves koromtól van lencsém, látok is. :) kintre még soha nem vettem fel a szemüveget, csak otthonra hordom, de múltkor pont úgy alakult, h én hülye azt hittem, egyszeri kézmosás elég fokhagymapucolás után, hát kiégette a retinámat kábé. :D szóval mehettem a városba a szemüveggel, ami ráadásul már tök régi, nem is olyan nagyon jól kinéző, de engem ugyanúgy megbámultak a srácok, ahogy szoktak, szóval nem hinném, h hátrány lenne.
amúgy én inkább szeretem szemüveg nélkül megismerni az embereket, ha utána derül ki, h szemcsis, totál nem oszt. múltkor is megismertem egy tök helyes pasit, másnap már szemüvegben láttam hát csodálkoztam is. de jól állt neki, meg különben is tudtam, h hogy néz ki a nélkül, szóval nem volt para. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!