Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szemüveges vagyok és a barátom azt mondta hogy vagy kontaklencsém lesz vagy szakít velem. Mit tegyek?
figyelj, ha ennyi miatt szakít veled, akkor ő biztosan nem szeret és nem tervez hosszú távra! Tudom én, hogy nehéz, de jobb lesz inkább elengedni, vagy ha meg szemüveges maradsz lehet úgy is szakít veled... de akkor jobb is, hidd el.
Mert hát gondolj bele, amikor a párok házasodnak is benne van az esküben és meg kell fogadnod, hogy vele maradsz egészségben, betegségben... És ha ő ilyen miatt képes szakítani veled, akkor ez eleve veszett ügy...
istenem -.-"
ez vagy kamu, vagy a barátod egy ritka nagy tirpák, de sajnos te se vagy sokkal jobb ha ezt így fogod fel, nehogymár egy szemüveg miatt szakítson veled...
Én a helyedben dobnám, vagy elfogad vagy nem.
Én is szemüveges lány vagyok és már volt aki kijelentette, hogy ez zavaró tényező. A válaszom erre annyi volt, hogy akkor lesz olyan, akit nem fog zavarni.
Kontaklencsét nem fogok csináltatni, mert nem nyúlok bele a szemembe.
Aki annyira hülye (bocsánat a kifejezésért), hogy ez zavarja, azzal nem tudok és nem is szeretnék mit kezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!