Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szoktatok szenvedni a szerelme...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szoktatok szenvedni a szerelmetek miatt?

Figyelt kérdés

Gondolok itt a hiányra, a félelemre, hogy elveszíthetitek, stb.

F/20

2009. jún. 15. 17:13
 1/7 anonim ***** válasza:
persze.
2009. jún. 15. 17:15
 2/7 anonim ***** válasza:

Naná. Én párom egyben az osztálytársam is. Az osztályba nem vittük be a magánéletünket, így gyakorlatilag csak hétvégén találkoztunk mint pár, még is ott volt mellettem, láttam nap mint nap. Most dolgozik másfél hete, és alig van velem. Mindennap felhív, hogy "holnap lehet csak ötig dolgozunk", aztán másnap hív hogy mégsem, és nekem minden egyes nap újra és újra majd megszakad a szívem, hogy már megint nem tudunk se találkozni, se beszélni (mire hazaér már az msn is kilőve).

Most három napot együtt töltöttünk, de 2 hétig megint nem látom valószínű... mindennap azzal tellik el, hogy ez így jó e és vezet e valamire, vagy inkább adjam fel. Borzalmasan hiányzik.

2009. jún. 15. 17:17
 3/7 anonim ***** válasza:

Húh de még mennyire :D:S

Én másfél hete vagyok együtt a barátommal,de már most úgy megbabonáztuk egymást, hogy egy napot aig birok ki néküle és ő is nélkülem...és most utaztak el külfödlre nyaralni egy hétre.Előre félek,hogy fogok kibirni nélküle egy hetet :S (ebből 1 nap telt el és borzalmasan)

2009. jún. 15. 17:19
 4/7 A kérdező kommentje:
Második hozzászóló! Én is pont így vagyok: nem tudom, hogy van-e értelme így. Keveset találkozunk, én nagyon szerelmese vagyok belé, de a hiánya megőrjít. Ezt a szenvedést nagyon nehéz kibírni.
2009. jún. 15. 17:21
 5/7 anonim válasza:
Ajjaj...nagyon ismerős. csak figyelj rá,hogy miért nem tudtok találkozni. mert ha őt nem őrjíti meg a hiányod,akkor lehet,hogy van gubanc.a szerelmesek mindig látni akarják egymást!! valahogy rá kéne jönnöd,hogy ő is szenved-e és ha nem,akkor gondolkozni!
2009. jún. 15. 17:36
 6/7 anonim ***** válasza:
Eleinte még szenvedős volt, de már nem. Idővel elmúlik a szenvedés, nem lesz olyan nagy tragédia néhány nap külön. Azért hiányzik olyankor is, de higgadtabban tudjuk kezelni. 3 éve vagyunk együtt.
2009. jún. 15. 17:57
 7/7 anonim ***** válasza:
őszintén? :D én csak szenvedek a szerelem miatt :D
2009. jún. 15. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!