Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk hogy néz ki álmaitok nője?
Figyelt kérdés
2009. jún. 15. 17:09
11/14 anonim válasza:
Úgy ahogy a párom... 35 éves, 175 centi magas, mézszőke göndör haj (bár mostanában vasalja), sötétzöld szemek, és gyönyörű alkat. És persze kedves, OKOS, vicces, jószívű, megértő, és reménytelenül romantikus. Kicsit féltékeny típus, de mindig viccel vele, mert tudja, hogy nekem csak ő létezik.
12/14 anonim válasza:
tegnap19:39.Álmaim nőjének van helikoptere.
24/F
13/14 anonim válasza:
19:39
ha megtanítasz helikoptert vezetni, akkor itt vagyok XD
14/14 anonim válasza:
Monica Belucci az álmaim nője. Úgy. De ettől függetlenül másabb kinézetű lányok is tetszettek már annyira,talán még jobban is. A lényeg,hogy minden téren jellemben is meg kinézetre is optimális legyen,ne pedig a szélsőségek,azt nem szeretem. Lehetőleg sötét szinű legyen a haja,bőre meg világosabb,fehér legyen. ne legyen mű,ne legyen agyondíszítve minden szirszarral mint egy karácsonyfa.Legyen természetes, és mindig tiszta ápolt. Legyen velem azonos érdeklődési körü.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!