Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak, hogy rám...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, hogy rám figyeljen?

Figyelt kérdés

Barátnőmmel megyk diszkóba, és ott lesz az a fiú, akiért 2 éve odavagyok. Sajnos még sosem beszéltünk, ő kolis én meg helybeli vagyok a suliban, nem nagyon nyitott felém, de úgy érzem tetszem neki, sokszor néz. Nem hiszem, hogy holnap odamegyek hozzá, de azt gondoltam, szemezhetnék vele. Aztán csak rajta múlik, ha nem jön oda, én tuti nem fogok, sajnos nincs annyi bátorságom.

Egy pár tanácsot kérnék, és a rossz megjegyzéseket légyszi hanyagoljátok. Köszönöm.

16/l

2012. márc. 30. 19:04
 1/3 -=Koldus=- ***** válasza:
100%
Iszol egy kevéske alkoholt és máris bátrabb leszel. Persze tényleg kevés alkoholt igyál és ne matt részegen menj oda hozzá, mert akkor tuti nem fog sikerülni xD
2012. márc. 30. 19:14
 2/3 A kérdező kommentje:

Hát igen én is gondoltam erre. De amúgy nem, tudom, hogy még úgysem mennék oda! Hátha majd ő, biztos iszik ő is valamennyit..

köszi.:D

2012. márc. 30. 19:41
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem várhatod mindig azt,hogy Ő tegye meg az első lépést!Mi van akkor,ha a fiú is ezt gondolja,hogy majd te megszólítod?:) Csak bátran,valami hülye indokkal menj oda hozzá,és már kezdődhet az ismerkedés :)
2012. márc. 30. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!