Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha az összes barátnőm szebb nálam és mindig én vagyok a rútkiskacsa?
Figyelt kérdés
mindegyik barátnőm sokkal szebb nálam és nem féltékenységből kérdezem ezt hanem mert szeretném elfogadni magam örülök neki,hogy szépek és sok figyelmet kapnak ami jól esik nekik csak nekem nehéz így,h bárhol utcán/buliban minden férfi figyelmet ők kapnak. van más is ilyen helyzetben?nem tudom mit tegyek,mert nagyon szarul esik,de szeretem őket nem akarok emiatt nem velük barátkozni?!2012. márc. 30. 17:11
11/11 anonim válasza:
Sajnos ez ellen nem tehetsz semmit, én is ugyanebben a helyzetben vagyok, nagyon rossz, sőt valami borzasztó érzés, én ezért sem barátkozom nagyon szép lányokkal, mert magamról tudom, hogy azt úgyse bírnám elviselni, túlontúl fájna, nem menne, ha azt látnám, hogy mindenki őket tekintené 'a szépséges rózsának', az tényleg elviselhetetlen, főleg amikor az ember nővé érik, és ténylegesen azt várná el, hogy egy gyönyörűség álljon a tükör előtt! Hidd el, tudom! Volt is emiatt sok fájdalmas pillanatom.. de mára már megtanultam kezelni a helyzetet!
Neked is azt ajánlom, hogy próbáld meg Te is kihozni magadból a legszebbet, a legjobbat, hogy Te is ragyoghass! ;) Én ezt csinálom, ami eddig jól megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!