Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
huuh, jó, hogy kiírtad a kérdést, mert így eszembe jutott, hogy még létezik iwiw is, legalább bejelentkeztem. :)
a kérdésedre a válasz: szerintem nem vagy kövér, az átlagosnál kicsivel husisabb vagy, de kövér nem. szerintem nem kell fogyókúráznod, mert ezért a max. 2-3 kg feleslegért felesleges, hacsak téged nem zavar, mert egyébként az egészségedet ez a minimális túlsúly nem károsítja. én a te testalkatodra 10-ből 8-9 pontot adok. szépek a melleid, a kezed és szép hosszú, egyedül a hasadon (bár a ruha nem túl előnyös) látok kicsi felesleget + a combod vastagabb is, de szerintem az csak izom. :)
17/-
Ez relatív. Mondhatnám hogy nem vagy kövér, de pl. nálam súlyosabb vagy, pedig én testtömegindex szerint pont a normál kategóriába tartozom. Hát kinek mi tetszik. :)
28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!