Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lenne gusztusod egy nagyon kövér nőhöz?
Figyelt kérdés
27 éves vagyok, 172 centi és 102 kiló. Szép arcom van, vidám vagyok, mosolygós és szépek a szemeim, de mindez nem ellensúlyozza azt, hogy gusztustalanul nézek ki. Arányosan vagyok kövér vagyis mindenhol egyforma mértékben, tehát még azt sem lehet mondani, hogy "de legalább szép a lába". Valahogy úgy gondolom, hogy az ilyen formát legfeljebb bottal piszkálnák, de azt is csak messziről. Jó, tudom, fogyjak le (már elkezdtem), de már nagyon rég nem voltam pasival pont a kövérségem miatt és eléggé sokáig tart kivárni amíg lefogyok.2012. márc. 20. 18:41
1/15 anonim válasza:
vannak szép duci lányok is:) legalább is nekem voltak akik tetszettek, annak ellenére, hogy inkább a vékony lányok jönnek be, de volt azokban a csajokban valami, ami baromira tetszett és simán elkaptam volna őket, meg baromi csinosan is öltözködtek:) esetleg egy képet?
2/15 anonim válasza:
Ne aggodj, van akinek ez tetszik.:-)
4/15 anonim válasza:
Ez butaság. Ha majd nem így állsz magadhoz, akkor fogyókúra nélkül is lesz pasid. Leírtad, hogy mik az előnyeid. Azokat emeld ki, hasat be, cicit ki és több önbizalmat!!! Nem vagy annyira kövér csak túlsúlyos. Ha több önbizalmad lesz és elhiszed, hogy így is szép lehet az élet, akkor hidd el, szebb is lesz!!
5/15 anonim válasza:
Mindenki mást szeret, mindenkinek más az ideálja. Másrészt ott van a lélek, az agy, mentalitás, persze számít a külső is. Ha esztétikusan öltözködsz, ápolt vagy, nincs mitől félned, fogyókúrához meg hajrá! Egészségedre figyel oda mindenképp, amúgy mi miatt szedtél fel ennyit? Mennyiről indultál? Amint leadsz 7-8 kg-ot, már jobban fogod érezni magad, sugározni fog belőled a pozitív energia és hidd el, hogy gyorsabb lesz a fogyás is és a pasigyűjtés is!
Kitartás, akkor is ha kreténségeket írnak!
7/15 anonim válasza:
Azért inkább fogyjál le, már csak az egészséged miatt is. Nekem egyébként nem lenne gusztusom.
8/15 anonim válasza:
Az én barátnőm is ducibb típus, és imádom! Szerintem a duci, kövér nők nagyon vonzóak tudnak lenni. Szép arc, és szép szem mindig előny! Persze sokat számít az öltözködés is ;)
9/15 anonim válasza:
nézd :D
ő se vékony, de szerintem nagyon jó stílusa van a csajnak.. örülnék ha így tudnék öltözködni én is, nekem sose volt ennyi önbizalmam meg semmi... meg nekem tökre tetszik az ilyen lányokban ha mosolygósak, stb.. :D
18/L bocsi, hogy lányként :)
10/15 anonim válasza:
Hát ez a stílus taszító. Nem baj, hogy duci, de ez a stílus nem jön be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!