Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Nektek külsőre milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek külsőre milyen fiúk jönnek be? Írjátok a korotok is meg! (kép magamról, ha privátban kéred)

Figyelt kérdés

2012. márc. 29. 21:07
 1/10 anonim ***** válasza:
41%

Tökmindegy, hogy hogy nézel ki, ha az önbizalmad a 0 alatt van.

Mivel itt érdeklődsz, ez fent is áll. Nem lesz barátnőt, sz o p a cs.

2012. márc. 29. 21:22
 2/10 anonim ***** válasza:
szőke hajú, kék szemű, kerek se ggű 21L
2012. márc. 29. 21:33
 3/10 anonim ***** válasza:
Szőke-szőkésbarna haj, zöld szem... ^^ 15/l
2012. márc. 29. 21:37
 4/10 anonim ***** válasza:
én a kigyúrtakat szeretem.18/F
2012. márc. 29. 21:40
 5/10 anonim ***** válasza:

szemszín hajszínre nincs ideálom, szeretem ha egy fiúnak hosszabb haja van (10-15 centi) :D És nálam magasabb és szálkás testalkatú :)

de ami tényleg fontos az a tekintete a mosolya és a hangja ahogy azt mondja szeretlek.

2012. márc. 30. 00:42
 6/10 anonim ***** válasza:
Szerintem legyen rövid haja, nem kell feltétlenül vékonynak és izmosnak lennie, ha viszont van pocakja, akkor legyen jó személyisége. 14/L Ha van kérdésed,( más) szívesen segítek lány szemszögből nézni a dolgot ;) /privátban/ Ha küldesz képet, szívesen alkotok véleményt.
2012. márc. 30. 22:51
 7/10 anonim válasza:
A kinézet majdnem mindegy, annyi hogy nálam legyen magasabb és ne legyen túl vékony. A stílus sokkal fontosabb. Legyen jófej, vicces, ne legyen féltékeny és legyenek új ötletei. (közös programok, bulik stb). Jah, és ami számomra a legfontosabb: a szexuális kisugárzás. ne legyen bunkó, de szeressen élni és szeressen nagyon engem is. :)) Ilyen az álompasi. És vicces mert egyszer találkoztam is egy ilyennel. Kár hogy már volt barátja....
2012. ápr. 13. 15:36
 8/10 anonim válasza:
kihagytam hogy 17 lány, de ha küldesz privit szívesen mondok véleményt.
2012. ápr. 13. 15:37
 9/10 anonim ***** válasza:
nekem a külsőben annyi hogy legyen magas és kicsit sportosabb :) 18 vagyok
2012. ápr. 13. 16:33
 10/10 anonim válasza:

Hát nekem igazából nem nagyon jön be a "hű de rohadt izmos vagyok" típus.

Bejön ha valakinek kockás a hasa,de nem az egész teste van kigyúrva.

Ilyesmire gondolok: [link]

A vörösök nem igazán jönnek be,és a kopaszok se.><

Ha valakinek kék vagy zöld a szeme azért megveszek*-*

De a barna szem is tud nagyon szép lenni.

16/L

2012. aug. 3. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!