Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"A szem a lélek tükre. " Mit gondoltok rólam a kép alapján?
Figyelt kérdés
Egy fiúbarátommal beszélgettem és azt mondta, hogy őt leginkább a lány tekintete fogja meg, mert szinte mindent ki lehet belőle olvasni. Szóval szerintetek milyen tulajdonságú ember lehetek? Mind belsőre, mind külsőre:D
2012. márc. 29. 20:14
21/32 A kérdező kommentje:
20/20 nyugi, ezzel nem vagy egyedül:D
2012. márc. 29. 21:26
22/32 anonim válasza:
Nekem bejössz. Szerintem jó csaj vagy s csak jobb leszel.
23/32 anonim válasza:
menj el egy fodrászhoz,sminkelj vegyél föl egy másik ruhát,gyüjcs önbizalmat és zárd össze a szád.Változz és jól fogsz kinézni majd meglátod HAJRÁ
20F
24/32 A kérdező kommentje:
Már nem ilyen a hajam, sminkelni szoktam és nem is így öltözöm, ez csak tesióra volt:) De a szám sajna ilyen, nem tudom rendesen becsukni:/ Ez a legnagyobb problémám magammal:/
2012. márc. 30. 21:23
25/32 anonim válasza:
Én kívánom, hogy ennyi legyen a legnagyobb gondod magaddal ;) Mert ez gyakorlatilag semmi. Sőt még akár vonzó is lehet :) Persze ahhoz meg kell találni az illetőt.
Szép lány vagy. Fel a fejjel :) Önbizalom, önbizalom, önbizalom :) Nincs miért keseredettnek lenned.
21F
27/32 anonim válasza:
pupillád tág,centrális,randot ++++, üvegtesti homályok jelenléte reméljük nincs,de ha lesz,majd jól megszopcsizod
28/32 A kérdező kommentje:
Ööö... mi van? :'D
2012. ápr. 6. 21:48
29/32 anonim válasza:
az utolsó válaszoló ironizált :D ezek szemészeti vizsgálaton szoktak elhangozni
30/32 anonim válasza:
Azt hogy génhibás vagy...valamint hogy a veséddel még problémák lesznek.... Remélem kielégítő volt a válasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!