Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » "A szem a lélek tükre. " Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"A szem a lélek tükre. " Mit gondoltok rólam a kép alapján?

Figyelt kérdés

Egy fiúbarátommal beszélgettem és azt mondta, hogy őt leginkább a lány tekintete fogja meg, mert szinte mindent ki lehet belőle olvasni. Szóval szerintetek milyen tulajdonságú ember lehetek? Mind belsőre, mind külsőre:D

[link]

2012. márc. 29. 20:14
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
Igen, időközben már leesett, hogy az nem ugyanaz, de olyan képet ma már nem tudok csinálni. Tükrös válaszoló: nagyon szexi a tükröd :$
2012. márc. 29. 20:34
 12/32 A kérdező kommentje:

Mégis találtam képet: [link]

itt kicsit kancsal vagyok, de a célnak megfelel:D

2012. márc. 29. 20:36
 13/32 anonim ***** válasza:
Nagyon jól sikerült ez a kép!
2012. márc. 29. 20:45
 14/32 anonim ***** válasza:

El kell keserítselek, mert a szem kevés. Amikor tekintetről beszélünk, akkor gyakorlatilag, egy olyan arckifejezésre gondolunk, amikor a szem a kiinduló pont. De kell hozzá a szemöldök, a száj (mosolyog stb..), arc izmok rögzülése vagy mozgása.

Tehát ez a kép annyi, mintha feltetted volna a lábfejedet, a hátteret kivágva és megkérdezed: Szerinted hányas lábam van?

2012. márc. 29. 20:45
 15/32 anonim ***** válasza:
nekem nem jön be a szemed... túl gömbölyű
2012. márc. 29. 20:56
 16/32 anonim ***** válasza:

Hát én elmondom amit egyszer a suliba mondtak:

keskeny a szemed = magabiztos.

világos kék a szemed = kedves, nyugodt, céltudatos.

eléggé "göndö" a szempillád = nem akarsz kezdeményezni félsz a visszautasítástól.

hosszú a szempillád = mindenki elalél.

:D nekünk ezt mondták. nem tom ebből mennyi igaz rád, mert már ebben is vannak ellentmondások. :D

2012. márc. 29. 20:59
 17/32 anonim ***** válasza:

Nekem tetszik. Szép gömböjű boci szemed van :) Aranyos.

De tényleg rakhattál volna képet az egész arcodról... Erról lehet messzemenő dolgokat levonni, nem a szemről...

2012. márc. 29. 20:59
 18/32 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat:)

Szóval, ezt a képet találtam(a laza cuccokat meg az összeszedett hajat nézzétek el, tesióra volt:D) : [link]

2012. márc. 29. 21:14
 19/32 anonim ***** válasza:
95%
csipás a szemed.
2012. márc. 29. 21:16
 20/32 anonim ***** válasza:
Egészben sem jössz be nekem.
2012. márc. 29. 21:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!