Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kéne egy olyan idézet, ami...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kéne egy olyan idézet, ami azt szimbolizálja, hogy eleget vártam már rá, nem várok többet a srácra (akibe bele vagyok zúgva), inkább összejövök azzal, aki kéznél van. Vki tud ilyen idézetet?

Figyelt kérdés
16/L
2009. jún. 15. 13:39
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
28%

Miért nem lehet egyszerűen megmondani neki? Mert az őszinte?

Higgyétek el nekem kislányok, a pasik, főként kisfiúk nem értik a célzásokat. A saját szívedet meg ne fájdítsd egy ilyen idézettel!!

2009. jún. 15. 14:04
 12/18 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

[link]

[link] (ezek ilyen képes idézetek) :)

2009. jún. 15. 14:06
 13/18 anonim ***** válasza:
jah és hozzáteszem..:) gondoltam hogy msn-re akarod..:) ismerem az ilyet.:)
2009. jún. 15. 14:07
 14/18 A kérdező kommentje:
ma 14:04! Azért nem mondom meg neki, mert nem is beszéltünk még...:D Lehethogy azt sem tudja, hogy bele vagyok zúgva, és azt sem, hogy várok rá, de én már meguntam, hogy csak néz, meg flört, de nem szólít le. Én viszont már nagyon magányos vagyok, úgyhogy nem várok rá tovább, összejövök egy másik sráccal, aki oda van értem...
2009. jún. 15. 14:13
 15/18 A kérdező kommentje:
köszi az oldalakat!:)
2009. jún. 15. 14:13
 16/18 anonim ***** válasza:

am szerintem se várj ráá..:)

ha a másik pasi oda van érted..és ha neked is bejön..akkor ennyike.:) am még 1 oldalt adok.. : www.hoxa.hu

örülök h segíthettem..:) puszaa

2009. jún. 15. 14:18
 17/18 A kérdező kommentje:
köszi:))
2009. jún. 15. 14:23
 18/18 anonim ***** válasza:

13:50: Fankát én is hallgatok :D

egyébként szerintem ne idézgess. A butább pasik nem vágják le, az okosabbakat meg nem hatja meg általában. Írj rá/állj elé, és mondd meg neki, sokkal hatásosabb.

2009. jún. 15. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!