Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kéne egy olyan idézet, ami azt szimbolizálja, hogy eleget vártam már rá, nem várok többet a srácra (akibe bele vagyok zúgva), inkább összejövök azzal, aki kéznél van. Vki tud ilyen idézetet?
Aztán egy szép napon arra ébredek, hogy nem ő jár a fejemben, és rájövök, hogy túl vagyok a nehezén. A szívem súlyos sebet kapott, de majd begyógyul, és akkor majd újra tudok örülni az élet szépségeinek.
Történt már velem ilyen, és fog is még történni, ebben biztos vagyok. Ha valaki elmegy, az azért van, mert jönni fog helyette valaki más - és újra rám talál a szerelem.
ez jó?:)
NE sirasd meg a virágot hervadozva, ha földre hull,
ne fájjon, ha lelkedben, csalódás keserve dúl...
hervadás a virág sorsa, csalódás az életünk, csalódtunk mi is mint a virág s mi is porrá leszünk.
nem sokkal rövidebb:)
ez jó?
Rád én hiába vártam,
Így hiú reményeket nem tápláltam.
Pedig én igazán tudtalak volna szeretni,
S tőled csak szerelmet remélni.
ugyanaz voltam..:) aki az 1 idézetet irtam..:)
msn-re kéne am?:)
14/L
"Mondhatnám ahogy érzem: egyedül én bíztam benned ezen a Földön és ezért rúgtál belém a földön."
2.vagyok
14/L
Úú, ez az első nagyon tetszett. Sőt, még reményt is adott.
Köszönöm. :)
Bocsi az OFF-ért.
1.vagyok..:)
am annyi oldalt took h huhh..:) kellenek..ilyen idézetes oldalak?:)
igen, kellenek idézetes oldalak:D
én most a citatum.hu-t böngészem.
amúgy köszi az idézeteket! és igen, msnre kellene:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!