Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit érünk vele, hogy nálunk vannak (állítólag) a legszebb lányok?
A kérdésben leírt állítást rendszeresen hallani vissza minden helyről. Ugyan maximálisan nem értek egyet vele, de tény, hogy sok szép lány van hazánkban.
Viszont: mit érünk vele? Van egy haverom, aki rendszeresen mondja, hogy x milyen jó nő, y még jobb, z egy istennő, de persze rendre csak az elutasítást kapja. Nemcsak ő van így vele, hanem mások is, az ismerőseim közül nagyon sokan állnak hasonlóan.
A helyzetet egy hasonlattal érzékeltetném: Van egy autókölcsönző Nagy-Britanniában, a Holders Vehicle Company. Egzotikus autók bérbeadásával foglalkozik, van többek között Ferrari Enzo, Mercedes SLR McLaren, Sőt még egy Bugatti veyron is a készletben, csak győzze fizetni az illető. Namármost, ha valaki a Holders-nél dolgozik, de persze kisemberként, az nap mint nap láthatja ezeket a csodákat, mégsem lehet egyik sem az övé.Ebből a szempontból jobban járna, ha egy sima kölcsönzőben dolgozna, ahol hétköznapi autók vannak.
Nem jobb lenne nekünk is, ha inkább olyan lenne a környezetünk, ahol nincsenek ennyire szép lányok, de ők legalább elérhetőek lennének?
1. Nem minden angol nő, csak sokan. Átlagban véve szerintem sokkal kevesebb a szép köztük, mint Kelet-Európában. Liz Hurley pedig nagyon kevés van. (nagy kedvencem :) )
2. Ez is igaz, főleg azért is, mert sokan eléggé elhanyagolják magukat. Sok magyar lány már fiatalon elhízik, mert rájön, hogy a férfiaknak így is bejön, akkor meg minek strapálja magát.
3. Nem célom, de néha szerintem nem árt. Szerintem, hazudik az, aki azt mondja, hogy nem esne neki jól egy-egy laza ágycsata, amit nem előz meg egy több hetes/hónapos udvarlás. De ha kapcsolatokról beszélünk és nem alkalmikról, akkor is fennáll a tényállás, arra is gyakran nulla az esély.
4. Elhiszem, hogy nem minden nő, de azt is észrevettem már, hogy óriási esélynövelő tényező. Mindenképpen nagyban megnöveli egy férfi értékét.
5. A sztereotípiáknak általában van alapjuk, a különbség csak annyi a tényekhez képest, hogy az előítélet esetében 100 %-ot vesznek alapul a valós 100-x%-hoz képest.(azért írtam x-et, mert nem akartam hülyeséget közölni)
"a csajok megtudják, hogy angol és persze magyar viszonyokhoz képest tele van pénzzel és máris sikere lesz"
Ez érdekes, mert szerintem nem a pénzről van szó, egyszerűen az egzotikumról; egyből érdekesebb egy külföldi. Nem olyan rág láttam két srácot egy kocsmában (az egymással folytatott német-klingon keverékre hasonlító nyelv alapján hollandok voltak szerintem). Két ekkora nyomorékot ritkán lát az ember. Kinéztek vagy 15 évesnek, az egyik kancsal volt és szemüveges, a másik tiszta ragya a fogsora meg, hát.. érdekes :D. 170-nél egyik sem volt magasabb, és a vasággyal együtt sem érték el a 60 kg-ot. Mindehhez hozzájön, hogy britney spears nótákat toltak a zenegépbe, és bárgyú vihogás közepette táncoltak egymással. Hát nem becsajozott mindkettő? Ráadásul két igencsak csinos hölgyet akasztott mindkét balf*sz. Ahogy láttam, nem pénzelték a lányokat, csak annyijuk volt, hogy külföldiek.
12.48
Nagyon érdekes dolgokat írsz, nem semmi! Azt egyébként én is észrevettem már, hogy egy külföldivel messze toleránsabbak a csajok, olyan dolgain is nevetnek, amik miatt egy hazait már elzavarnának a pi...ba.
Lehet, meg kellene próbálni nekünk is külföldön. Állítólag a svédeknél lazán felszedik a csajok a palikat és akár még szexet is kezdeményeznek.
Hogy lehet valakit azért lepontozni, mert elmondja, hogy neki milyen férfiak tetszenek!?!?!
Pl. nálam sem elsődleges szempont sem a pénz, sem a kinézet.
Fontosabb, hogy milyen a személyisége, van-e közös témánk, hogyan viselkedik a családommal/barátaimmal. Vannak-e közös hobbijaink, és, hogy hogyan képzeli el a jövőjét?
Persze nem mondom, hogy az nem számít, éhen fogunk-e halni, vagy sem, de meggazdagodni biztosan nem a leendő párom pénzéből akarok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!