Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit érünk vele, hogy nálunk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit érünk vele, hogy nálunk vannak (állítólag) a legszebb lányok?

Figyelt kérdés

A kérdésben leírt állítást rendszeresen hallani vissza minden helyről. Ugyan maximálisan nem értek egyet vele, de tény, hogy sok szép lány van hazánkban.

Viszont: mit érünk vele? Van egy haverom, aki rendszeresen mondja, hogy x milyen jó nő, y még jobb, z egy istennő, de persze rendre csak az elutasítást kapja. Nemcsak ő van így vele, hanem mások is, az ismerőseim közül nagyon sokan állnak hasonlóan.

A helyzetet egy hasonlattal érzékeltetném: Van egy autókölcsönző Nagy-Britanniában, a Holders Vehicle Company. Egzotikus autók bérbeadásával foglalkozik, van többek között Ferrari Enzo, Mercedes SLR McLaren, Sőt még egy Bugatti veyron is a készletben, csak győzze fizetni az illető. Namármost, ha valaki a Holders-nél dolgozik, de persze kisemberként, az nap mint nap láthatja ezeket a csodákat, mégsem lehet egyik sem az övé.Ebből a szempontból jobban járna, ha egy sima kölcsönzőben dolgozna, ahol hétköznapi autók vannak.

Nem jobb lenne nekünk is, ha inkább olyan lenne a környezetünk, ahol nincsenek ennyire szép lányok, de ők legalább elérhetőek lennének?

2012. márc. 29. 11:38
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

1. Nem minden angol nő, csak sokan. Átlagban véve szerintem sokkal kevesebb a szép köztük, mint Kelet-Európában. Liz Hurley pedig nagyon kevés van. (nagy kedvencem :) )

2. Ez is igaz, főleg azért is, mert sokan eléggé elhanyagolják magukat. Sok magyar lány már fiatalon elhízik, mert rájön, hogy a férfiaknak így is bejön, akkor meg minek strapálja magát.

3. Nem célom, de néha szerintem nem árt. Szerintem, hazudik az, aki azt mondja, hogy nem esne neki jól egy-egy laza ágycsata, amit nem előz meg egy több hetes/hónapos udvarlás. De ha kapcsolatokról beszélünk és nem alkalmikról, akkor is fennáll a tényállás, arra is gyakran nulla az esély.

4. Elhiszem, hogy nem minden nő, de azt is észrevettem már, hogy óriási esélynövelő tényező. Mindenképpen nagyban megnöveli egy férfi értékét.

5. A sztereotípiáknak általában van alapjuk, a különbség csak annyi a tényekhez képest, hogy az előítélet esetében 100 %-ot vesznek alapul a valós 100-x%-hoz képest.(azért írtam x-et, mert nem akartam hülyeséget közölni)

2012. márc. 29. 12:31
 12/18 anonim ***** válasza:
77%

"a csajok megtudják, hogy angol és persze magyar viszonyokhoz képest tele van pénzzel és máris sikere lesz"

Ez érdekes, mert szerintem nem a pénzről van szó, egyszerűen az egzotikumról; egyből érdekesebb egy külföldi. Nem olyan rág láttam két srácot egy kocsmában (az egymással folytatott német-klingon keverékre hasonlító nyelv alapján hollandok voltak szerintem). Két ekkora nyomorékot ritkán lát az ember. Kinéztek vagy 15 évesnek, az egyik kancsal volt és szemüveges, a másik tiszta ragya a fogsora meg, hát.. érdekes :D. 170-nél egyik sem volt magasabb, és a vasággyal együtt sem érték el a 60 kg-ot. Mindehhez hozzájön, hogy britney spears nótákat toltak a zenegépbe, és bárgyú vihogás közepette táncoltak egymással. Hát nem becsajozott mindkettő? Ráadásul két igencsak csinos hölgyet akasztott mindkét balf*sz. Ahogy láttam, nem pénzelték a lányokat, csak annyijuk volt, hogy külföldiek.

2012. márc. 29. 12:48
 13/18 A kérdező kommentje:

12.48

Nagyon érdekes dolgokat írsz, nem semmi! Azt egyébként én is észrevettem már, hogy egy külföldivel messze toleránsabbak a csajok, olyan dolgain is nevetnek, amik miatt egy hazait már elzavarnának a pi...ba.

Lehet, meg kellene próbálni nekünk is külföldön. Állítólag a svédeknél lazán felszedik a csajok a palikat és akár még szexet is kezdeményeznek.

2012. márc. 29. 12:57
 14/18 anonim ***** válasza:
79%
Én például soha nem a külsőre mentem elsődlegesen,a pasinak inkább a jellemét néztem,engem ez vonz.Volt már modell barátom is,itt tanultam meg,hogy nem kell többé ilyen pasi,aki csak magával van elfoglalva.Nagyon sok olyan pasi van,aki nem egy Adonisz,de van egy olyan dumája,kisugárzása,magabiztossága,ami lehengerli a nőket.A kulcs a magabiztosság.
2012. márc. 29. 13:19
 15/18 anonim ***** válasza:
19%
13:19 Ez nagyon szépen hangzik, kár h köszönő viszonyban sincs a valósággal. A valóságban minden nőnek csak a külső v a pénz számít, Magyarországon biztosan.
2012. márc. 29. 14:34
 16/18 anonim ***** válasza:
90%

Hogy lehet valakit azért lepontozni, mert elmondja, hogy neki milyen férfiak tetszenek!?!?!

Pl. nálam sem elsődleges szempont sem a pénz, sem a kinézet.

Fontosabb, hogy milyen a személyisége, van-e közös témánk, hogyan viselkedik a családommal/barátaimmal. Vannak-e közös hobbijaink, és, hogy hogyan képzeli el a jövőjét?

Persze nem mondom, hogy az nem számít, éhen fogunk-e halni, vagy sem, de meggazdagodni biztosan nem a leendő párom pénzéből akarok!

2012. márc. 29. 22:05
 17/18 anonim ***** válasza:
Szlovákiában vannak a legszebb lányok!!! Tapasztalatból mondom:) M.O.-ra ez már egyáltalán nem igaz. Alig látok egyet-kettőt.
2012. dec. 26. 03:21
 18/18 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó,csak nem a felvidéki magyarokról beszélsz,akkor amikor Szlovákiát említesz? ;)
2013. jan. 24. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!