Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit érünk vele, hogy nálunk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit érünk vele, hogy nálunk vannak (állítólag) a legszebb lányok?

Figyelt kérdés

A kérdésben leírt állítást rendszeresen hallani vissza minden helyről. Ugyan maximálisan nem értek egyet vele, de tény, hogy sok szép lány van hazánkban.

Viszont: mit érünk vele? Van egy haverom, aki rendszeresen mondja, hogy x milyen jó nő, y még jobb, z egy istennő, de persze rendre csak az elutasítást kapja. Nemcsak ő van így vele, hanem mások is, az ismerőseim közül nagyon sokan állnak hasonlóan.

A helyzetet egy hasonlattal érzékeltetném: Van egy autókölcsönző Nagy-Britanniában, a Holders Vehicle Company. Egzotikus autók bérbeadásával foglalkozik, van többek között Ferrari Enzo, Mercedes SLR McLaren, Sőt még egy Bugatti veyron is a készletben, csak győzze fizetni az illető. Namármost, ha valaki a Holders-nél dolgozik, de persze kisemberként, az nap mint nap láthatja ezeket a csodákat, mégsem lehet egyik sem az övé.Ebből a szempontból jobban járna, ha egy sima kölcsönzőben dolgozna, ahol hétköznapi autók vannak.

Nem jobb lenne nekünk is, ha inkább olyan lenne a környezetünk, ahol nincsenek ennyire szép lányok, de ők legalább elérhetőek lennének?

2012. márc. 29. 11:38
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
74%
Jézus.
2012. márc. 29. 11:42
 2/18 anonim ***** válasza:
27%
Teljesen egyetértek! Inkább lennének csúnyák, de nem ilyen felszínes 3,14csák, akik átlagnál csúnyább pasival szóba se állnak.
2012. márc. 29. 11:42
 3/18 nielindi ***** válasza:
85%
költözz el külföldre. oda, ahol mindenki csunya.
2012. márc. 29. 11:43
 4/18 anonim ***** válasza:
0%
Nézd, elérhetőbbek úgy sem lesznek. Maximum, ha nő-férfi arány mondjuk 4:1-hez lenne. Így legalább nem a tipikus angolszász, vörös, szeplős tramplik kosaraznak ki :).
2012. márc. 29. 11:43
 5/18 anonim ***** válasza:
66%

Csak a vastagon írottat olvastam végig, tehát a (fő)kérdésre válaszolok!

Konkrétan azt, h az összes csaj (még a legrondább is) világszépének hiszi magát és fennhordja az orrát!!! Tisztelet a kivételnek, ami baromi kevés van. De hát Magyarország, én így szeretlek! (N)

2012. márc. 29. 11:46
 6/18 anonim ***** válasza:
81%
ez megvolt vitatve 1000x :p nem Magyarorszagon vannak a legszebb lanyok ne aggodj :)
2012. márc. 29. 11:50
 7/18 anonim ***** válasza:
78%

Úgy tetted fel a kérdést, mintha a mi kívánságunkra lenne a mostani helyzet így, és simán csak kérni kéne, hogy megváltozzon. :P

Most, ha valakik szerint Magyarországon vannak a legszebb nők (mondjuk én nem így hallottam, csak, hogy külföldi szemmel sok magyar lány szép), akkor ez ellen szerinted milyen módon lehet tenni? :P

Olyan ez, mintha aláírásgyűjtésbe kezdenél, hogy hétvégén ne fújjon a szél...

(És ezzel most nem azt mondom, hogy a lányok tényleg olyan szépek, hanem, hogy akár igaz, akár nem, ez ellen senki semmit nem tud tenni, ez egy adott objektív helyzet.)

2012. márc. 29. 12:03
 8/18 A kérdező kommentje:

4-es

Ez azt hiszem, jogos sajnos. Én is úgy vettem észre, hogy a közhiedelemmel ellentétben gyakran nincs több esély egy tramplinál sem, mint egy cicababánál.

2012. márc. 29. 12:03
 9/18 A kérdező kommentje:
Ez igazából egy költői kérdés akart lenni, 12.03-as. Arra gondoltam, hogy pl. idejön egy angol fickó, aki otthon ugyebár a híresen csúnya angol nőkkel van körülvéve. Elmegy este szórakozni, a csajok megtudják, hogy angol és persze magyar viszonyokhoz képest tele van pénzzel és máris sikere lesz. A két hét alatt több szép lánnyal is lefekszik és elmenetelekor arra gondol, hogy milyen szerencsések a magyar férfiak, hiszen nekik mindig helyben vannak ezek a lányok. Az igazságról persze fogalma sincs, hogy a hazai férfiak jó részének ezek a nők elérhetetlenek.
2012. márc. 29. 12:11
 10/18 anonim ***** válasza:
64%

1. Miért lenne minden angol nő csúnya?

2. Ugyanígy az sem igaz, hogy minden magyar nő szép

3. Az a célod neked is, hogy egy hét alatt minél több lánnyal lefeküdj?

4. Nem minden nő hajt ennyire a pénzre...

5. Sztereotípiák, az összes.

2012. márc. 29. 12:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!