Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit érünk vele, hogy nálunk vannak (állítólag) a legszebb lányok?
A kérdésben leírt állítást rendszeresen hallani vissza minden helyről. Ugyan maximálisan nem értek egyet vele, de tény, hogy sok szép lány van hazánkban.
Viszont: mit érünk vele? Van egy haverom, aki rendszeresen mondja, hogy x milyen jó nő, y még jobb, z egy istennő, de persze rendre csak az elutasítást kapja. Nemcsak ő van így vele, hanem mások is, az ismerőseim közül nagyon sokan állnak hasonlóan.
A helyzetet egy hasonlattal érzékeltetném: Van egy autókölcsönző Nagy-Britanniában, a Holders Vehicle Company. Egzotikus autók bérbeadásával foglalkozik, van többek között Ferrari Enzo, Mercedes SLR McLaren, Sőt még egy Bugatti veyron is a készletben, csak győzze fizetni az illető. Namármost, ha valaki a Holders-nél dolgozik, de persze kisemberként, az nap mint nap láthatja ezeket a csodákat, mégsem lehet egyik sem az övé.Ebből a szempontból jobban járna, ha egy sima kölcsönzőben dolgozna, ahol hétköznapi autók vannak.
Nem jobb lenne nekünk is, ha inkább olyan lenne a környezetünk, ahol nincsenek ennyire szép lányok, de ők legalább elérhetőek lennének?
Csak a vastagon írottat olvastam végig, tehát a (fő)kérdésre válaszolok!
Konkrétan azt, h az összes csaj (még a legrondább is) világszépének hiszi magát és fennhordja az orrát!!! Tisztelet a kivételnek, ami baromi kevés van. De hát Magyarország, én így szeretlek! (N)
Úgy tetted fel a kérdést, mintha a mi kívánságunkra lenne a mostani helyzet így, és simán csak kérni kéne, hogy megváltozzon. :P
Most, ha valakik szerint Magyarországon vannak a legszebb nők (mondjuk én nem így hallottam, csak, hogy külföldi szemmel sok magyar lány szép), akkor ez ellen szerinted milyen módon lehet tenni? :P
Olyan ez, mintha aláírásgyűjtésbe kezdenél, hogy hétvégén ne fújjon a szél...
(És ezzel most nem azt mondom, hogy a lányok tényleg olyan szépek, hanem, hogy akár igaz, akár nem, ez ellen senki semmit nem tud tenni, ez egy adott objektív helyzet.)
4-es
Ez azt hiszem, jogos sajnos. Én is úgy vettem észre, hogy a közhiedelemmel ellentétben gyakran nincs több esély egy tramplinál sem, mint egy cicababánál.
1. Miért lenne minden angol nő csúnya?
2. Ugyanígy az sem igaz, hogy minden magyar nő szép
3. Az a célod neked is, hogy egy hét alatt minél több lánnyal lefeküdj?
4. Nem minden nő hajt ennyire a pénzre...
5. Sztereotípiák, az összes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!