Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez a baromság, hogy a magyar nők a legszebbek? -. -
nem lehet,csak úgy rámondani egy országra,hogy "BIZONY ITT ÉLNEK A LEGSZEBB NŐK" aki mégis ezt állítja az egy retardált szerintem..sőt vidéken olyan csernobili nőket szoktam látni néha,hogy hányom kell..
20/f
Szerintem a török Nök a legszebbek, de lényegtelen, mert mindenkinek más az ízlése.
Egy ami biztos, hogy arányaiban véve a kelet európai Nök szebbek és másabb a mentalitásuk is. Sokkal nyitottabbak, könnyebben ismerkednek..........
Hát ez szerintem is egy nagy baromság! Én pl. a Latin nőket szeretem nagyon, de más országokban is élnek szép nők, akik tetszenek. A nagy büdös lóf.aszt élnek itt a legszebb nők! Ugyan már...
20/F
nemtök mindegy hogy hol vannak a legszebb nõk???
most komolyan, ha valaki nem tetszik ne nézz rá aki meg bejön nyomulj rá!
f@sznak kell itt játszani az agyatokat mindenhol vannak szépek és randák egyaránt csak néhol több van az utóbbiból...
'sőt vidéken olyan csernobili nőket szoktam látni néha,hogy hányom kell..'
te bunkó! én is vidéki vagyok, és jól nézek ki!
És igenis szép lányok vannak vidéken is !
Hányni meg szerintem tőled kell, te tapló!
mutass képet, utána ugass...!
aztán összehasonlítalak a baráti körömben lévő pasikkal, aztán meglátjuk, hogy te mennyire vagy jó pasi -.-
te nyomorék!
Akkor nézzük..USA..tele van nagy dagadt nigger nőkkel, és rettenetesen elvan hízva a nagy átlag..afriába a kis mellű vékony lányok vannak akiknek az arca nem igazán szép..-->+szegénység..Indiáról nem is szeretnék említést tenni..
Az ázsia részen van pár szép lány, de nem igazán sok[ kínában már jártam..] a rettenetes tömeg között ritkán akadt meg a szemem..
Oroszország..na az orosz nők azok tényleg szépek..nekem nagyon tetszenek a vonásaik..
Na nem is ez a lényeg, hanem az h mi [fehér középeurópai..europid[semmi rasszizmus] szemléletünk szerint nem igazán fogunk egy négert stb elvenni..
Pl a svédeknek nagy az orruk és a dánok mind szőkék és jellegzetes arcuk van.. A latin nők viszont szépek..
Nos látom kicsit többet írtam a kelleténél és kellően lefogtok pontozni, de én is egyet értek abban , hogyha nem is a magyarok, de akkor a közép európai nők a legszebbek..
22-es vagyok!
Na ugye! Mondom én, hogy szépek a Latin nők :D. 26-osnak ment a pont!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!