Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki 18 év alatti személyekről tárol a gépén meztelen képeket, börtönbe zárják?
Erre azért kiváncsi lennék,merttudok egy személyt..! Ő most 16/f és kb.
16 alatti fiúkról van képe,és azokra csinálja.. fújj...!
ez egyrészt homokos...
másrészt igen, pedofilia, amit büntet a törvény.
a helyedben fel is jelenteném!
nem ezért még nem hinném...
Amúgy ez a személy b**zi??
már hogy ne büntetné?
Mi a pedofilia, ha nem ez?
sory javítanék,igen ezt már büntetnék
(nem láttam a "16 alatti"-nál az ALATTI-t)
Hehe... Hogyatökömben lenne már pedo? :) B*zinak b*zi, de ha 16 évesen 16 évesekről nézeget képet, az szerintem messze van a pedofíliától, vagy ha nem, akkor kis koromban én is pedo voltam (persze a lányok irányába :P)! Képzeld, az oviban még szerelmes is voltam egy 5 éves kislányba! :) Sőt, ha megöregszek lehet gerantofillá válok. :):):)
Tehát a szabályok: gyerekekről szexképeket tartani beteges, ezért a törvény büneti... HA elkapnak. :P Viszont a srác fiatalkorú, így nem nagyon hiszem, h büntetnék, még ha elkapnák sem. Tehát ha komoly gázt akarsz próbáld meg feljelenteni, biztos foglalkozni fog vele a rendőrség, ha már a lincselő C típusúakat lesz**rja... És egyébként meg AMÍG a saját korosztályával akar b*zulni, az szánalmas és undorító, de nem veszélyes... szerintem.
Hát, az eredeti kérdésre annyit, hogy ha az a kiskorú teszem azt a saját lánya/fia fél éves korában, nyilván nem. :)
De a kifejtésre: szerintem az a srác beteg... Homoszexuális, de legalábbis bi-, és a fiatalabbakra bukik... Attól függ, hány évesek képei, mert ha 14-15, akkor lehet simán homokos. De ha 3-5, akkor pedofil hajlamai is lehetnek...
De hogy milyen eljárás indulhat ellen, azt nem tudom.
Tehát akkor, ha én letöltök myvipről egy képet, amin a 16 éves csajok simogatják a sunájukat, vetkőznek, meg nyalják a műbrokit, esetleg egy csávó tapizza őket, akkor már kapásbásból azért elitélnek mert elmentessz egy ilyen képet.
És az a legszörnyűbb, hogy ez így is van.
18 vagyok de én is szoktam gerjedni a kis aranyos, huncut, kis ártatlan tekintetű hamvas 13 éves csajokra :P
Mellük már jó, seggük nagyon is, és olyan édesen próbálnak szemezni, csak épp a kis gyerek szerelem "ideál" helyett valszeg egy k*baszott ordas dugást kapnának :D
10:24es
ugye ezt Te sem gondoltad komolyan? voltál már nővel egyáltalán?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!