Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak! Most akkor nekem semmi esélyem, ássam el magam?
Rengeteg kérdést olvasok itt, amit kis mellű lányok tesznek fel. Sokan írják nekik, hogy nem a méret a lényeg, meg hogy főleg a mell formája, nem a mérete számít.
Olvasgatva a sok hozzászólást, bevallom, nagyon elkeseredtem. Nagy melleim vannak, és hát sajnos úgymond körte formájúak, és hatott rájuk a gravitáció is. Nem érnek a hasamig persze, szerintem annyira nincs is velük gond; viszont azért nem is állnak olyan peckesen.
Ezek szerint akkor az olyan mellek, mint az enyém rondák a fiúk szemében?
Félreértés ne essék, én nem azt szeretném bizonygatni a kérdésemmel, hogy igenis a nagy mellek szebbek. Személy szerint én sokszor irigylem a kisebb mellű lányokat, mert azokkal azért könnyebb az élet és legtöbbször szebb formájúak is, mint a természetes nagy mell. De nekem ez jutott, próbálom megszeretni, de hát így elég nehéz, hogy mindenhol azt olvasni, az ilyen nem szép. Ahhoz képest hogy a kisebb mellű lányok mennyire aggódnak, én mindenhol azt látom, hogy nekik több esélyük van a fiúknál.
Már tényleg nem tudom, mit gondoljak... :(
Őszintén szólva engem nem izgatna a melled formája :D
20f
Ezt így hülyeség kijelenteni. Én igenis a nagyobb mell híve vagyok :D És ha tied olyan mint amire én gondolok akkor csodálatosak lehetnek számomra :) Valami ilyesmire gondolok: [link]
Amúgy hány éves vagy?
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!