Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Túl félénk vagyok ha pasikról...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl félénk vagyok ha pasikról van szó. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Már volt egyszer pasim. Azt mindennek lehet nevezni csak járásnak nem. 2 hónapig voltunk együtt.. azalatt egyszer smároltunk, 1 fogta meg a kezem, és alig beszéltünk egymással. Csak hogy nem vagyok az a dumálós fajta így nem tudtam mit mondani neki :( És félek hogy ez a következő pasimmal is így lesz.
2012. márc. 27. 16:52
 1/7 A kérdező kommentje:
* 1×
2012. márc. 27. 16:54
 2/7 anonim ***** válasza:
Majd egyszer lesz egy olyan pasi aki mellett megnyílsz. Na, Ő lesz az igazi!
2012. márc. 27. 16:55
 3/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Hol laksz? Hány éves vagy?

2012. márc. 27. 17:03
 4/7 sztbali ***** válasza:
Mozdulj ki gayakran (ha eddig nem tetted volna). biztos tudsz mondani pár szót magadról és akkor majd komolyra fordulnak a dolgok.
2012. márc. 27. 17:07
 5/7 anonim ***** válasza:

Mennyi idős vagy?

Az írásodból szerintem nagyon fiatal.

Azért nem beszélgettetek, mert nem voltatok összevalók.

Nem kell erőltetni, majd megtalálod akit keresel.

Ha "körömrágós" vagy, akkor kicsit később, de ne aggódj, eljön az ideje.

2012. márc. 27. 17:23
 6/7 A kérdező kommentje:
Hát akkor 13 éves voltam.. most 15 vagyok. Lehet hogy az is benne volt hogy túl fiatal voltam. De amúgy sok fiú haverom van. Szoktam kijárni de valahogy ha kettesben maradok azzal a fiúval aki tetszik nekem .. hát haláli csend.
2012. márc. 27. 17:55
 7/7 A kérdező kommentje:
bocs 14 vagyok csak elírtam xD
2012. márc. 27. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!