Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Igy elvégezhetem a beöntést?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igy elvégezhetem a beöntést?

Figyelt kérdés

Egy öveget aminből ugy kel szivni az inivalot tele engedem langyos vizel és felnyomom magamnak és belém nyomom a vizet

igy kehet? csak élvezetböl csinálom

fiu vagyok

2012. márc. 27. 16:37
 1/4 anonim ***** válasza:
Te beteg vagy. Nem kicsit, nagyon. Ha fertőzést akarsz kapni, akkor lehet így is. Ha nem, akkor 1-2 ezerért gyógyszertárban megveszed a szükséges dolgokat és azzal csinálod.
2012. márc. 27. 16:38
 2/4 étoile et lune ***** válasza:
Nem a fertőzés lenne a legnagyobb gond, hanem a vákumhatás. Még úgyis félnék ettől, ha megtölteném az üveget félig. Ki ne szippantódjon a beled a nagy élvezkedésben...:)
2012. márc. 27. 16:39
 3/4 anonim ***** válasza:

Persze, hogy lehet!

De ne langyos vízzel! Vízkőoldóval! Esetleg Domestossal, de a legjobb az CR-55 rozsdaoldó! Festékboltokban lehet kapni és nem is olyan drága! Imádni fogod!

2012. márc. 27. 16:47
 4/4 anonim ***** válasza:
Miért nem próbálod inkább a zuhany csövével? Nagyon gyenge nyomással! Az legalábbis nem fog kiszívni...
2012. márc. 27. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!