Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14éves vagyok. Borotváljam ott lent?
Igen,természetes,de szerintem csak akkor feküdj le valakivel,ha már nem érzed kellemetlennek a 'nyalást'.
Én 13 éves koromtól borotválom,a trükk az,hogy jól ki kell áztatni,mielött nekikezdesz.kell hozzá egy jó borotva,és jó sok hab.bekenheted utána babaolajjal. :)
kereső funkció, olyan sok mindenre jóóó!
ha neked borotválva jobban tetszik, akkor szedd le, ez szerintem ilyen egyszerű..
neked attól nem lesz jobb, hogy ide kapsz 8 választ amiből 4 azt mondja h igen szedd le mert undorító, 4 meg azt, hogy ne szedd le , mert természetes
ha már annyira szexen gondolkozol, akkor igazán elmélkedhetnél ilyen reális dolgokon is
a te döntésed, te fogod kézbe venni a borotvát, nem pedig mi, válaszadók...
20/L
először is: egyik verzió sem undorító, te döntöd el, mit csinálsz, az alapján, hogy neked mi tetszik. illetve h a párod mit szeret (az előbbi fontosabb!).
egyáltalán nem ciki, ha szőrös, valaki sokkal jobban szereti úgy. ha téged zavar, akkor nyugodtan szedd le :)
ez a szeretném kipróbálni a szexet téma nekem kicsit érdekes. javaslom neked h csak akkor gondolkodj ezen, ha van egy olyan srác, akit szeretsz és megbízol benne, másként kellemetlen élményeid lehetnek amiket később bánni fogsz.
az orális szex teljesen természetes annak, aki örömét leli benne, fantasztikus érzés, de ha valaki nem szereti, nem szabad erőltetni.
és végezetül a legfontosabb: sose azért feküdj le valakivel, mert a barátnőid már túl vannak rajta és szűzk.rvának csúfolnak (így jártam... de én álltam a beszólásokat) illetve ha egyszer odajutsz, mindig védekezzetek gumival!!
Ne szedd le, mert nem mindenki szereti a csupaszt. Lehet a barátodnak majd pont a szőrös fog bejönni, nem tudhatod. Addig meg ne csinálj vele semmit, feltéve ha nem akarsz idő előtti fertőzéseket elkapni, mert hát a csupaszsággal sajnos ez is jár. Bár én szedem mert páromnak úgy tetszik, de nem egészséges.
Amúgy igen, a nyalás(és a szopás is) természetes szex közben:)
Ne haragudj, de a szex nem arról szól, hogy kíváncsi vagyok, és ki akarom próbálni. (Vagy ha igen, az régen rossz :S). Ahhoz kell egy megfelelő partner, akiben megbízol, és az sem utolsó szempont, ha szerelmesek vagytok egymásba. Ugyanis az, ha érzelemből szeretkezel, az sokkal több pluszt ad majd a testi vágyakon felül.
Egyébként, a fiúk jobban szeretik a csupasz puncit (ja, és ha tényleg szeret vki vkit, semmi sem undorító), és tényleg sokkal esztétikusabb.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!