Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
X Susy Omega x kérdése:
Mit tegyek, hogy szeressenek a pasim barátai?
Figyelt kérdés
9 hónapja vagyunk együtt a barátommal, de még nem igazán ismerem a haverjait. Pár hónappal ezelőtt már volt balhénk egy buli kapcsán. A haverjai szilveszterkor elhívtak engem is, de nekem nem volt kedvem, így megígérte, hogy kicsit ott lesz, majd jön hozzám. Én hülye... még el is hittem:D Persze kiderült, hogy a pia és a régi barátok csodára képesek, így maradt, én meg egyedül ültem az év utolsó napján otthon. Ami, igazából, teljes mértékben az én hibám. Azóta megbeszéltünk mindent, akkoriban voltak gondjai a kapcsolatunkkal, csak pasi lévén nehezen beszélt ezekről. Nem szeretném megint elrontani azzal, hogy nem megyek el erre a bulira. Van két kínos tényező. Az egyik, hogy az egyik legjobb barátjának a barátnője a szobatársam. Nos, a kapcsolatunk nem éppen a legjobb, ilyen eltévedt hercegkisasszony a csaj:D Fura lesz a helyzet:S A másik pedig... disznóvágás lesz. Most komolyan?XD Segítsetek!!!!2012. márc. 26. 18:04
11/12 A kérdező kommentje:
3 hete nem szól hozzám, amiért le mertem csavarni a radiátort maxról 3-asra:D sőt, még suliban is elült mellőlem:D nem hiszem, hogy a viszonyunk mostanában javulni fog... és nem tudnék undor nélkül kommunikálni vele... de most nem is a fontos, hanem a barátom barátai. csak félek, hogy ha ő is ott lesz, zavarni fog, és emiatt nem bírom majd elengedni magam:( pedig nagyon szeretném, hogy elfogadjanak.
2012. márc. 26. 18:24
12/12 A kérdező kommentje:
*nem is ő. az ő kimaradt:)
2012. márc. 26. 18:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!