Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet az, hogy valakinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet az, hogy valakinek nincsenek barátai, viszont barátnője igen?

Figyelt kérdés
Mert én ilyen vagyok, és elég fura ez... Haverok persze vannak, de csak a suli keretein belül haverkodunk, amúgy egy kezemen meg tudnám számolni hányszor voltam velük valahol... Ezzel szemben viszont van barátnőm, aki ráadásul iszonyú jól néz ki (nem csak szerintem :D). Hogy lehetséges ez?
2012. márc. 24. 21:35
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekem is van ilyen ismerősöm, és én is furcsállottam. hát szerintem az az oka, hogy fontosabb neki a barátnő mint a haverok, és ha van barátnője akkor csak ő létezik.
2012. márc. 24. 21:42
 2/8 anonim ***** válasza:
ez úgy lehet ahogy nálam is egyszerűen nem ismersz hozzád hasonlókat a barátnődön kívül ha barát kell nézz körül az ő köreiben hátha találsz valakit
2012. márc. 24. 21:44
 3/8 A kérdező kommentje:
Nekem nem kell barát, igazából sose hiányoztak a közös kocsmázások, meg a többi... Nagyon jól megvagyok nélkülük, csak furcsának érzem a dolgot.
2012. márc. 24. 21:47
 4/8 étoile et lune ***** válasza:
Az, hogy elvagy magaddal is, magányos farkas típus vagy, és nem szenvedsz attól, hogy nem haverkodsz állandóan, nem zárja ki a másneműekkel való találkozást. Így lett neked barátnőd.
2012. márc. 24. 22:25
 5/8 anonim ***** válasza:
En is pont igy vagyok es mndig is igy voltam. Alig volt egy ket srac akivel igazan jol ereztem magam, de egy nagyszeru baratnovel barmit lehet csinalni. Bulizni, szeretkezni, setalni, inni, beszelgetni, vasarolni, sutni-fozni, takaritani a hazban... stb. Ezert is inkabb a kedvesemet, tarsamat kerestem mindig is.
2012. márc. 24. 23:48
 6/8 anonim ***** válasza:
Barátoknak inkább a belső számít, egy barátnőnek pedig a külső. Ha csak a külsővel állsz jól, akkor csak barátnőd lesz.
2012. márc. 25. 08:42
 7/8 anonim ***** válasza:
Akkor neked nőises agyad van. No problem, nincs evvel baj. Akinek férfias agya van, vannak barátai (pl nekem mindig is sok haverom volt, foci stb, csak felnőttként már azért lazulnak a barátságok és most kb 6 nagyon jó haverom van).
2012. márc. 26. 18:53
 8/8 anonim ***** válasza:

Még annyit, hogy a homokosonak is nőies agyuk van. De ez nem jelenti automatikusan ezt. Nektek is, csak valamennyire több a tesztoszteron szintetek, de ahhoz nagyon alacsony, hogy férfias agy alakult volna ki.

Sok férfias agyú férfi van, nézzétek csak meg a focipáyákat, az utcákat, haverokkal mindenhol.

2012. márc. 26. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!