Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után barátok szeretnénk lenni. Mire vigyázzunk?
Figyelt kérdés
Tehát mit ne tegyünk, hogy a barátságot megőrizzük?2012. márc. 26. 16:38
2/10 anonim válasza:
szex kapcsolat... az az egyetlen ami működhet
3/10 anonim válasza:
Hogy ne fuggazon ki ttobbet!:)))
4/10 anonim válasza:
ha szexeltek akkor kiélitek a vágyakat így fenttartható az érzelemmentes kapcsolat.
5/10 anonim válasza:
Gruppenből nem kimaradni!
Pasinak seggel a falhoz!
Lány nem fogaz, nyeli!
Nagyjából ennyi. Ha még valami eszembe jut megírom.
Naiv vagy. Ilyen nincs. Felejtsd el!
6/10 anonim válasza:
Arra figyeljetek h ne haraggal váljatok el és jobb ha egy darabig semmiképp nem találkoztok, mert az tuti fájna az egyikőtöknek.
7/10 anonim válasza:
"Megdöglött a kutya, de azért tartsuk meg..." ez pont ilyen...szakítás után nincs barátsàg!
8/10 anonim válasza:
Hát én jóban tudtam maradni nem egy exemmel. Ha nem úgy válnak szét akkor miért ne. Nem mondtam azt egyiknek sem h "azért maradjunk barátok" és ők sem nekem. Egyszerűen így alakult és kész. Az egyikkel olyan jóban vagyunk h én adok neki tanácsokat szerelmi ügyekben.
9/10 anonim válasza:
Átpártolt a másik nemhez? :)))))))))
10/10 anonim válasza:
Már miért pártolt volna át? Mert tutunk normális emberek módjára viselkedni és nem köpködünk egymásra meg szidjuk a másikat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!