Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Talizni akar. Egyedül, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Talizni akar. Egyedül, vagy bnővel menjek?

Figyelt kérdés

Felvett msn-re egy srác, akit látásból ismerek, és talizni akar velem. Ennek nagyon örülök, mert bejön nekem a srác, csak az a baj, hogy nem merek egyedül talizni vele. Még sosem beszéltünk, ezért nem ismerem, hogy milyen ember, nem tudom, hogy tényleg olyan-e amilyennek kinéz, hogy tényleg rendes-e. Gondoltam rá, hogy elhívom az egyik bnőmet, és majd akkor talizunk, de nem tudom, hogy mit szólna hozzá. Szerintetek mit csináljak? Mert az egyértelmű, hogy kettesben jobb lenne az első tali, de akkor hogy?:S:S Merjek elmenni egyedül?

16/L

2009. jún. 14. 17:36
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer randiztam egy lánnyal, meg a barátnőjével. EGYSZER! Utána többet nem... Te mit szólnál, ha van egy srác, aki tetszik, és hozza a legjobb barátját is?!

Találkozz vele fényes nappal egy olyan helyen, ahol sok ember megfordul, esetleg egyik barátnődet megkérheted, ha pl kávézóban randiztok, hogy tartson titeket szemmel, vagy beszélj meg a fiúvak egy időpontot, meddig maradhatsz.

2009. jún. 14. 17:41
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Jóhogy egyedül kell menned!A srác veled akar talizni nem a bnőddel! Nem kell izgulni; majd minden megy a maga útján.Merj elmenni egyedül!
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Persze, egyedül menj. Semmi baj nem lesz, persze ne este 10-kor talizzatok. Ez kettőtökre tartozik nem kell oda a barátnőd.
 4/6 anonim ***** válasza:
19%
Mi az a "tali"......:?!
2009. jún. 14. 17:52
 5/6 anonim ***** válasza:

15/L

én is féltem az első talitól de meg se fordult a fejembe h bnővel menjek. szerintem ha pl olyan délután 2 körül taliztok akkor sokan vannak az utcán pl főtér stb. tuti h nyilvános helyen semmi nem történhet!

sok sikert!

2009. jún. 14. 18:07
 6/6 A kérdező kommentje:

egy kis faluban lakok, nem nagyon vannak emberek az utcán:D de majd akkor próbálok olyan helyre menni (pl. abc környékére), ahol sokan vannak.

amúgy én úgy gondoltam, h ha a bnőmmel mennék, akkor megbeszélném vele is, hogy hozzon ő is egy havert:D de igazatok van, ha ő akarná elhozni a haverját engem is idegesítene, v nem esne jól...

amúgy sajna a faluban nincsenek bnőim, úgyh megfigyelni nem tudnak:D

2009. jún. 14. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!