Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszem a srácnak?
Figyelt kérdés
a srác osztálytársam, és nagyon jó haverom. elmentünk az osztályból pár emberrel focizni, és elég jól elvoltam a sráccal. ma suliban matekon elkezdtünk beszélgetni, aztán szünetbe megfogta a seggem. én meg csak úgy hülyeségből visszacsaptam neki, és egész suliba ezt csináltuk, sőt utolsó órán beszélgettem vele, amíg felelt, és a tanár meg minket fegyelmezett(hihi). tegnap viszont a barátnőmnek szerelmet vallott, és korábban aztmondták, hogy én is tetszem neki. szerintetek csak hülyéskedik velem, mint egy baráttal? mert nem olyannak ismerem, hogy átveri a lányokat..2012. márc. 26. 14:04
4/7 A kérdező kommentje:
hát nemtudom.. a srác nagyon nem olyan. vagyis ezt azért nem nézném ki belőle.
2012. márc. 26. 14:30
5/7 anonim válasza:
Hagyod, hogy fogdossa a feneked, sőt viszonzod.
Mit vársz tőle? Gondolja majd megfeketet és annyi, nem lesz veled nehéz dolga, ahogy olvasom.
Tuti egy 14-15 éves kis fruska vagy, akinek annyi esze van, mint egy marék száraz pillangónak.
6/7 anonim válasza:
szerintem nagyon is szívesen összejönne veled... csak talán nem gondolja azt, hogy sikerülne. Kicsit bíztatsd :P
Ha neked bejön, akkor megéri.
7/7 A kérdező kommentje:
nem érzem magam rib*ncnak, de nemtudom, szerintem biztos az vagyok. hülyeségből csináljuk, nemtudom miért parázol. csak azért írtam ide, hogy szerintetek mit kéne csinálnom, de igazad van, ennyiből meg lehet ismerni egy embert. és légyszíves ne ítélj már el, jó?! -.- egyébként azért nem biztatom, mert lehet beégnék előtte, és nehéz lenne minden nap találkozni vele.. :/
2012. márc. 26. 14:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!