Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem hittem volna hogy 70 éves korom előtt megérek hasonló. Mi lehetett az oka? :O
Akkor jó. Anyukád jófej lehet
Hát sztem megbeszélhetitek vagy ahogy gondolod.
Bocs, de engem időnként ledöbbent, hogy a lányoknak milyen fiúik vannak. Nem szeretnélek megbántani, de... Most komolyan, elmentek valahova és leissza magát mocsár részegre. "Ez biztos nagyon férfias dolog lehet." De én szánalmasnak tartom. Éjfélkor odapofátlankodik a barátnőjéhez tökrészegen, hugyozik a házatok előtt. De bakker a szüleid háza előtt.
Az az ágybapisi az semmiség sztem, szal én nem azon húznám föl magam, mert bárkivel megtörténhet sztem ha olyan állapotba kerül. Hanem az, hogy hogy került ebbe az állapotba.
Én elég gyenge vagyok és nem vagyok egyáltalán harcedzett sem, de mégis ... mentek haza az utcán és valaki belétek köt, akkor ő nem tud megvédeni mert részeg? Vagy nem az, hogy megvédeni, de menekíteni onnan.
És itt vagyok én, nem kellek senkinek mert rossz pasi vagyok és az ilyeneket meg szeretik a lányok
ne bántsd őt!!:)
Lehet, hogy tényleg azért pisilt be az éjszaka folyamán, mert részeg volt és nem érezte..
DE! lehet, hogy tényleg valami betegsége van, mert velem is ez volt 6 éven keresztül!!
13 éves koromban múlt el az egész..minden este orr spray-zni kellett, mert ha nem csináltam meg bepisiltem..és mindig úgy tudtam csak ott aludni egy barátnőmnél, hogy éjszaka ugyan úgy orr spray-ztem ..és igen, velem is egyszer megesett olyan, hogy barátnőmnél aludtam és elég sokáig fenn voltunk, sokat ittunk(de nem alkoholt:DD) és elfelejtettem orr sprayzni és hát..hajnalkor arra keltem, hogy hoppá bepisiltem a barátnőm ágyába, aki ott feküdt mellettem..
Szóval szerintem ennek ne tulajdoníts olyan nagy gondot!:D
és sztem ne mond ezt a haverjaidnak, mert az elég megalázó lenne a barátodnak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!