Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem hittem volna hogy 70 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem hittem volna hogy 70 éves korom előtt megérek hasonló. Mi lehetett az oka? :O

Figyelt kérdés
tegnap a barátommal buliba voltunk!de kb éjfélkor már haza is jöttünk!nálunk aludt! én egy nagyon kicsit becsiccsentettem... éppen hogy!ő meg berugott... de nem volt olyan vészes! egész normálisan viselkedett... a házunk előtt még megállt hugyozni(!) beértünk a szobámba én átöltöztem(nem volt 5 perc se az egész)és mire végeztem már aludt... elég mélyen tud aludni reggel felé arra ébredtem hogy közelebb mentem hozzá hogy vizes a párnája... felkeltettem hogy fordítsa meg mert tiszta nyál lett... megfordítja mondom neki még mindig vizes mi van itt? körbetapogatunk az ágyon ő tök megrémült hogy mi ez... és kiderült hogy bepisilt azért "vizes" minden! mindkettőnk számára nyilvánvaló volt hogy mi történt... megkérdeztem hogy mi a baj ? meg van e valami problémája! azt mondta nincs semmi! azt igazából nem mondtuk ki hogy mi történt .... én mondtam neki hogy kimegyek wc re (ezzel jó példát mutatva neki XDXDXD) és még jó sokáig ott hagytam a szobába had szedje össze magát stb... azért ez elég gáz 18 és fél éves létére... én nem mondtam neki semmit utána se! nem akartam hogy rosszul érezze magát! de az most mitől lehetett! csak annyi hogy berugott és nem érezte ? mert mondjuk szerintem ez kevés ahhoz mert nem volt olyan állapotban... vagy lehet lelki problémája van? (átlagos fiú sok haverral & baráttal és az én haverjaim is nagyon szeretik... dehát nincs kitéve napi csúfolódásnak stb... ) vagy esetleg drogot fogyaszthatott ? vagy mitől lehetett ez ?
2012. márc. 25. 19:13
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Akkor jó. Anyukád jófej lehet

Hát sztem megbeszélhetitek vagy ahogy gondolod.

Bocs, de engem időnként ledöbbent, hogy a lányoknak milyen fiúik vannak. Nem szeretnélek megbántani, de... Most komolyan, elmentek valahova és leissza magát mocsár részegre. "Ez biztos nagyon férfias dolog lehet." De én szánalmasnak tartom. Éjfélkor odapofátlankodik a barátnőjéhez tökrészegen, hugyozik a házatok előtt. De bakker a szüleid háza előtt.

Az az ágybapisi az semmiség sztem, szal én nem azon húznám föl magam, mert bárkivel megtörténhet sztem ha olyan állapotba kerül. Hanem az, hogy hogy került ebbe az állapotba.

Én elég gyenge vagyok és nem vagyok egyáltalán harcedzett sem, de mégis ... mentek haza az utcán és valaki belétek köt, akkor ő nem tud megvédeni mert részeg? Vagy nem az, hogy megvédeni, de menekíteni onnan.

És itt vagyok én, nem kellek senkinek mert rossz pasi vagyok és az ilyeneket meg szeretik a lányok

2012. márc. 25. 19:57
 12/15 A kérdező kommentje:
hát elhiheted nekem se tetszik a dolog ! most nekem is jól át kell gondolnom a dolgokat mert már nem ez volt az első húzása! és én nem fogok hülyét csinálni magamból! én igyekszem mindenkit elfogadni úgy ahogy van de azért nehogy azt higgye hogy nincsenek elvárásaim ! úgyhogy még lesz egy beszélgetésem vele... :DDD
2012. márc. 25. 21:40
 13/15 A kérdező kommentje:
meg ahogy látom neked legalább normális a gondolkodásod ... :DDD
2012. márc. 25. 21:42
 14/15 anonim ***** válasza:

ne bántsd őt!!:)

Lehet, hogy tényleg azért pisilt be az éjszaka folyamán, mert részeg volt és nem érezte..

DE! lehet, hogy tényleg valami betegsége van, mert velem is ez volt 6 éven keresztül!!

13 éves koromban múlt el az egész..minden este orr spray-zni kellett, mert ha nem csináltam meg bepisiltem..és mindig úgy tudtam csak ott aludni egy barátnőmnél, hogy éjszaka ugyan úgy orr spray-ztem ..és igen, velem is egyszer megesett olyan, hogy barátnőmnél aludtam és elég sokáig fenn voltunk, sokat ittunk(de nem alkoholt:DD) és elfelejtettem orr sprayzni és hát..hajnalkor arra keltem, hogy hoppá bepisiltem a barátnőm ágyába, aki ott feküdt mellettem..

Szóval szerintem ennek ne tulajdoníts olyan nagy gondot!:D

és sztem ne mond ezt a haverjaidnak, mert az elég megalázó lenne a barátodnak :D

2012. márc. 26. 16:57
 15/15 A kérdező kommentje:
dehogy mondom.. eszembe se jutott, hogy másnak mondjam! :D akkor mostantól még többet fogok vele beszélgetni a múltjáról stb... de csak finoman... azt majd meglátjuk mi van vele ! :D
2012. márc. 29. 15:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!