Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem hittem volna hogy 70 éves korom előtt megérek hasonló. Mi lehetett az oka? :O
xDDDDD
megszépítetted az estém xD
amúgy nem kell ehhez drog, egy haverom annyit ivott eyszer hogy a kádban aludt el és szintén bepisilt.:)
naa eezz gyerekek ez gáz!
kicsi a péló?
olvasd el ezt van rosszabb is
Nem vagyok doki.
Az ágybavizelés kisgyerekkorban szokott előjönni, amikor valami recesszió áll be a fejlődésben. Tehát ha pl egy ilyen nemtom 6-10 éves gyerek elkezd ágybapisilni, akkor az valszeg családi problémákat jelent.
Viszont ő 18 éves. Nem hiszem, hogy családi problémái lennének. Sztem rendben van a lelki világa, bár beszélhetnétek erről.
Sztem attól pisilt be, hogy nagyon részeg volt és valami ilyen agyi funkció rovására ment már az alkohol. Valszeg fokozódott a kiválasztása is, tehát nagyon kellett már pisiljen, de eltompultak az érzékei és nem érezte.
Én úgy gondolom, hogy itt nem ez a fő probléma. Persze kellemetlen, de megeshet, hogy valami sérülés következtében ilyen helyzet előáll. Inkább az fura, hogy nem zavar, hogy a pasid annyira kegyetlenül részegre itta magát veled.
Egyszer ilyen brutál vizelési ingerem nekem is volt, energiaitaltól, és úgy hogy indulás előtt voltam mosdóba otthon, és kb 20 perc után a buszon úgy rámjött, hogy azt hittem végem van. De kibírtam valahogy még a mekis mosdóig. Utána meg még1szer a suliban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!