Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti büszkék vagytok a lábatok formájára?
Figyelt kérdés
Büszkék vagytok a lábatok egy különösen formás részére, mondjuk a vádlitokra vagy a combotokra? Melyikre?2012. márc. 25. 18:03
1/9 anonim válasza:
Nem, de majd elkezdek arra is gyúrni. Nagyon vékonyak.
2/9 anonim válasza:
nem vagyok buszke de meg vagyok vele elegedve. jo szoros vastag, izmos comb es vadli.
felso testemmel mar kevesbbe vagyok kibekulve
3/9 anonim válasza:
én az egészre :D Kifejezetten vékony lábaim vannak, szemből nézve túl vékonynak is lehetne mondani, de én is és a barátnőm is nagyon szereti. Alapból magas vagyok, 188 cm, ehhez pedig nem dukál vastag, izmos óriás láb. Szép tónusos a vádlim is és a combom is, szóval ki van azért dolgozva szépen. :) Én nagyon szeretem, annak ellenére, hogy a legtöbb fiú utálná, ha vékony lábai lennének.
4/9 anonim válasza:
műtét óta nem, ezért erősítem...(keresztszalag pótló)
5/9 anonim válasza:
Én teljes mértékben :D Mivel vízilabdázom ezért nem vékony hanem izmos nem görbe ... Összegezve megvagyok velük elégedve...!
6/9 anonim válasza:
Én igen.
Térd, vádli, combfeszítő. Arányosak, de még is robosztusak és nem vagyok hájas.
7/9 anonim válasza:
hát én büszke vagyok rá egy jó fél év gyúrás amit még mais csinálok és a sok bicikri eléggé megformázta feszítés nélkülis elég feszes és elég izmosak ;)
8/9 anonim válasza:
Igen, szerintem főleg a vádlimat és a külső combomat szeretem.
9/9 anonim válasza:
6 évig fociztam büszke vagyok arra hogy nem vagyok egy giliszta egyszálbélű hernyó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!