Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kosarazza ki majdnem minden csaj ezt a pasit?
Szóval egy 31 éves Rockefellerrel van dolgunk?
De most komolyan. Ő a Soros kisunokája, vagy mi?
hat kedves valaszolo, lejar az ido, de most nem ertem mire akarsz kilyukadni, hogy a tinike meg a huszonevesekke a vilag csak nekunk harmincasoknak nem jar orom vagy szorakozas. Nekem peldaul a 30 evtol errefele jobb volt az eletem mint azelott es azota menobb csaj is lettem es sikeresebb is mint azelott
de koszi en is tudom az, hogy lejar mindnenek az ideje, de meg nem!!
32 L
ok ok, latom nem ertunk egyet en ugy alatalanosan mondom, hogy nem oreg egy harmincas eveiben jaro no / ferfi, csak eppen mas generacio a tini a huszoneves es a harmincas megis kombinacioban van a 3 generacio ha ugy vesszunk. Ha egy 17 eves csajszi pl. egy negyven eves dusgazdag pasival kavar akkor talan tul idos volna egy harmicas pasi pl. hogy csak megvedjem a targyalando alanyt aki csak 30 vagy 31 eves srac, nem tudom most mar ?!
Adj most mar csak igazat
Meg megemlitenem azt is, hogy en boldog parkapcsoltban voltam 2 evig egy 5 evvel fiatalabb pasiba, szoval semmi kifogasom ellenuk
32 L
Hat azert nem lehet ebben altalanositani, en nem azert mentem bele a kapcsolatba a fiatalabb pasival, hanem azert mert egybol szerlmes lettem bele ahogy meg lattam nem is tudtam, hogy fiatalabb akkor meg en sem mutatom a korom es o sem volt olyan erettlen kinezesu, igy kezdodott. Szoval te nem itelj az alapjan, hogy en idosnek ereznem magam, mert nem ismersz es nem tudod mi a helyzet. 20 eves koromban en sem alltam volna le egy 30 evessel semmi penzert, es most sem allnak le egy 40 evessel meg ha 32 is vagyok.
32 L
amugy kedves kerdezo, valahogy en is azt kell gondoljam, hogy rolad van szo e snem egy baratodrol, mivel nem tudom elkepzelni, hogy teged miert aggaszt a a havered sorsa. Miert nem o tette fel a kerdest, nem logikus!
Amugy mi van abban hulyeseg, hogyha en azt mondom a bartodrol, hogy nem idos mint ahogy velekedett egy kedves kommentalo elobb? Nem a koroddal/koraval van a baj szerintem egesszen masrol van itt szo talan a szemlyisege ami inkabb a meghatarozo vagy esetleg a kinezese vagy a stilusa ami inkabb meghatarozo, hogy terjunk vissza a kerdes temajahoz.
32 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!