Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kosarazza ki majdnem minden csaj ezt a pasit?
Az öreg relatív is lehet, ha mondjuk 17-18-19 éves lányoknál próbálkozik, akkor hozzájuk öreg pl.
Nem kell rögtön felkapni a vizet. Egyébként is 32L , ezek szerint 32 éves vagy ... azaz Te is öreg vagy :-D :-D
32 éves lány, szerintem semmivel sem érettebb dolog legyerekezni valakit, mint leöregezni.
nyilván aki azt mondta, hogy öreg, az úgy gondolkodott, hogy magához egy olyan korú pasi/csaj idős lenne. nem kifejezetten arra gondolt, hogy a 30-asok már vének, hogy egy 25-30 éves számára egyáltalán nem az. a tizenéves korosztályhoz viszont túl idős.
valamelyikőtök azt mondta, hogy egy 20-as lány a 30-as pasihoz a legjobb választás. igen, biztos van, aki így gondolkodik, de akiket én ismerek 30 alatt 1-2 évvel, azok nagyon ódzkodnak attól, hogy 20 évessel kezdjenek:D nem tudom miért, majd megkérdezem őket.
amúgy csak a vicc kedvéért, nekem a 30-hoz közeli ismerőseim öregnek vallják magukat:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!