Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Sokakban felmerül még ez a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Peanut kérdése:

Sokakban felmerül még ez a kérdés : mikor jön el a nagy ő?

Figyelt kérdés
2012. márc. 24. 20:11
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:

Gondolkoztatok már el azon, hogy mi hiányozhat belőlünk, ami másban megvan? Valójában úgy gondoltuk semmi baj nincs velünk. De ha így lenne akkor már lett volna "valami", miért nincs még mindig eredmény?

(Egoista, más helyzetben lévők kíméljenek !!!!! mert nem neki szól.. )

2012. márc. 24. 20:12
 2/12 anonim ***** válasza:
Hülyeségeken nem gondolkozom.
2012. márc. 24. 20:12
 3/12 anonim ***** válasza:

Szerinttem nekem soha

19/F

2012. márc. 24. 20:14
 4/12 anonim ***** válasza:
80%

Nekem bevált, próbáld ki:

shift + kis 'ő'

2012. márc. 24. 20:15
 5/12 anonim ***** válasza:
50%
Nekem se jön el soha, mert csúnya vagyok.
2012. márc. 24. 20:16
 6/12 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs olyan, hogy nagy Ő, csak egy ember van, akivel életed adott pontján találkozol, és relatíve jól megy vele az együttélés. Aztán meg már túl öregnek és fáradtnak érzed magad ahhoz, hogy feltedd a kérdést magadban, hogy találhatsz-e nála jobbat, úgyhogy összeházasodsz azzal, akid van.
2012. márc. 24. 20:18
 7/12 anonim ***** válasza:
Fúúú...az utsó, nálad a pont...ha jól sejtem tapasztalatból írsz.:)
2012. márc. 24. 20:20
 8/12 anonim ***** válasza:
ez mind nagy hülyeség. még a legszerencsétlenebb, legnyomorultabb rusnya béna f-nak is lesz barátnője/felesége előbb-utóbb. én NEM ismerek olyan embert aki azért maradt volna egyedül, mert csúnya.
2012. márc. 24. 20:20
 9/12 anonim ***** válasza:
Én is állati ronda vagyok de gazdag és ezért van egy szuper nőm aki szeret (-i a pénzem:-)
2012. márc. 24. 20:24
 10/12 koltt ***** válasza:
Aki hisz a nagy Ő-ben annak előbb utóbb eljön, aki meg nem annak meg soha. És hogy miért? Mert aki hisz az el tudja hinni valakiről, hogy ő az, és ha a másik is, akkor minden ok. Aki meg nem hisz az meg mindig szkeptikus marad, és mindig azt fogja várni hogy mikor ábrándul ki a másikból, vagy a másik őbelőle.
2012. márc. 24. 23:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!