Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20-23 éves fiúk! Ti kikezdenétek már egy 16 éves lánnyal?
Mostanság azt vettem észre, hogy egyre többen jöttek össze 16 éves csajokkal..Szerintetek szex céljából vagy esetleg komolyabb dolog miatt?
És ti összejönnétek egy ekorú csajjal csak szex céljából, vagy esetleg akad olyan is akiből többe tis kinéztek?:-)
Anyukám 16 éves volt, apum 22 éves volt, amikor megismerkedtek, szóval 6 év volt köztük. 2 évre rá volt esküvő is... Szóval ha úgy nézzük semmi baj sincs a korral.
De azért az 24 éve volt.. akkor még minden más volt :D
aki azt írta, hogy a 16 éves lányok egyből lesz_pják illetve menőnek érzik a korát és a kocsit, munkát, akkor annak ezt üzenném:
kikérem magamnak. én is egy 21 éves fiúval jöttem össze, és 1 évet kellett rám várnia szex terén. soha nem érdekelt, hogy lesz-e valaha kocsija, a munkája sem mérvadó, és nem a korát néztem, mikor összejöttünk, hanem, hogy milyen ember.
szóval ne általánosítsunk, ha kérhetem.
16/L
Nem.
Csak szexre vannak tapasztaltabb csajok, akiknek a szülei nem beszélgetnek el veled, ha utólag rádöbben a pici lányuk, hogy mégse csak ennyit akart.
Igazi kapcsolatra meg találni szélesebb látókörű, határozott véleménnyel és világképpel rendelkező korombeli csajszikat, akikkel nem csak arról lehet dumálni, hogy ki bökte meg "fácsén" és melyik tanár várja el tőle botor módon, hogy fogja be a száját, mikor egy kis tudást akar ütlegelni a fejébe.
Persze, természetesen vannak idióta, üres nők a huszonévesek között is, de ilyenkorra azért sok lány agyilag beérik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!