Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20-23 éves fiúk! Ti kikezdenétek már egy 16 éves lánnyal?
Mostanság azt vettem észre, hogy egyre többen jöttek össze 16 éves csajokkal..Szerintetek szex céljából vagy esetleg komolyabb dolog miatt?
És ti összejönnétek egy ekorú csajjal csak szex céljából, vagy esetleg akad olyan is akiből többe tis kinéztek?:-)
, a 20-23 éves korosztály nagy része SEMMIVEL nem jobb mint egy 16-17 éves, ugyanolyan gyerekesen viselkednek.
Persze tisztelet a kivételnek, de ez igaz a 16-os korosztályra is mert köztük is vannak érettebb gondolkodásúak.
szal az én szememben 16-23 év között egy korosztályról beszélünk, nem osztanám kétfelé, akkor meg már miért ne jöhetnék össze egy 16 évessel?
jah és h csak szex céljából alapból nem jövök össze csajjal, vagy csak nagyon elvétve ha már nagy gond van:D, de akkor se úgy h behülyítem...
Nem kezdenék ki egy 16-17 évessel, de ha úgy alakulna, hogy ő belém esik és ő is tetszik nekem, akkor nem lennék semmi rossznak az elrontója :P
F/24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!