Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Éreztétek már úgy, hogy kinevettek az utcán a külsőtök miatt?
Figyelt kérdés
Átlagos öltözékre, átlagos hajviselet mellett nevettek már vagy te nevettél ki valakit? És ez nem bizonytalanított el téged, hogy elég jó vagy-e a párodnak?2009. jún. 13. 22:06
1/13 anonim válasza:
Persze hogy éreztem már úgy sőt még be is szólogatnak...Barátnőm még nem volt mert nagyon ronda vok
16/fiú
2/13 anonim válasza:
Igen éreztem, ne aggódj lehet hogy csak te látod úgy , hogy rajtad nevetnek.
És ha tényleg rajtad nevetnek akkor meg ne érdekeljen senkisem tökéletes!
3/13 A kérdező kommentje:
Mit szóltak be? Érdekel, mert sajnos velem is előfordult és nagyon rosszul esett.
2009. jún. 13. 22:11
4/13 anonim válasza:
nekem is beszóltak . azt hiszem valami olyasmit ,hogy ilyen fejjel 5 évet kéne ülnöm.derékből tüzeltem és visszamondtam neked akkor életfogytig járna. szólj vissza a bunkó se g fejeknek.
5/13 anonim válasza:
Ismét az első komizó.Ilyen konkrét példák nem tok mondani de van egy csaj meg egy fiú akik beszologatnak de csak akkor ha minimum hárman vannak és én egyedül.A fiú elég nyeszlett a csaj meg egy hülye kis ribanc.
6/13 anonim válasza:
Én soha nem nevetek ki senkit, ha az csak alapból mondjuk úgy nem annyira szép. Ráadásul kinek mi a szép. Ha ezt hangsúlyozza viszont, pl felvesz hülye ruhákat, és tényleg nagyon idiótán néz ki, akkor azt ki szabad röhögni (pl 40 kilós gyerek izomtrikóban a villamoson, stbstb)
7/13 anonim válasza:
Sajnos vannak bunkó emberek, és szerintem nincs olyan akinek még nem szóltak be. A lényeg az, hogy kinek a véleményére adsz. Én megkaptam a napokban, hogy perverz az, aki velem akar szexelni, hála a jó égnek, elég sok perverz ember jár-kel az utcán... :D
Ne aggódj, ha a párod veled van és nem mással, akkor elég jó vagy neki.. :D
8/13 anonim válasza:
Úgy 20 éves lehettem.Nyár volt és kivágott felső volt rajtam.Az égiek nem áldottak meg valami méretes mellekkel sőt...És egy csapat tinédzser odaszólt nekem,hogy:"elvesztettem mellecskémet" és rám nézve röhögtek.Na az nagyon rossz volt.Utána sokáig bő rucikban jártam,hogy minél jobban eltakarjam az alakom.Ennek 12 éve de még mindig tisztán emlékszem rá:(
9/13 A kérdező kommentje:
Atya világ.. :) Veletek is történtek ilyenek? Én ráadásul pokolian érzékeny vagyok és nagyon, de nagyon rosszul tud esni egy-egy ilyen eset.
2009. jún. 13. 22:29
10/13 anonim válasza:
Nekem meg a duciságom miatt szoktak beszólogatni.Nem kell velük leállni vitázni.Pasizással soha nem volt gondom,de már 10 éve férjnél vagyok,van két gyerekem,a párom így szeret ahogy vagyok,miért kellene mások véleményével foglalkoznom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!