Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan fogadjam el, hogy az agglegény élet a sorsom, mivel nem találok egy normális, szabad lányt sem a környéken, aki járna velem?
Azt hiszem Zvonko pontosan leírta, amit én is akartam ...
Neked nem az agglegény életet kell elfogadni, hanem azt, hogy béna vagy és kész. A bénáknak ez a sorsuk.
De jól is van ez így. Aki életképtelen, az ne szaporodjon. Ha addig terjed az IQ-d, hogy a nyomorod egy GYK oldalon osztd meg, akkor te olyan szinten vagy selejtes, hogy jól van ez így ...
képzeld, míg más utazgat meg a saját kocsijával rohangál meg bulizik meg van mit ennie minden nap, addig én 22 évesen kigürizem a belem, hogy életben maradjak és épphogy sikerül túlélnem... nem telik még jogsira se, nemhogy kocsira, bulizni meg akkor megyek, mikor valaki meghívogat... nyaralni meg kb. 6 évesen voltam utoljára... ez milyen igazságtalan már, nem? fejbe kéne lőnöm magam, mert másnak jobb, mint nekem, mi?
azt tenném, ha olyan szerencsétlen lennék, mint te, de tudod mit? 10 év múlva én is gazdag leszek, mert addig hajtok, amíg ezt el nem érem. Amit más meg tudott szerezni, azt én is. Ennyi.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!