Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan fogadjam el, hogy az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan fogadjam el, hogy az agglegény élet a sorsom, mivel nem találok egy normális, szabad lányt sem a környéken, aki járna velem?

Figyelt kérdés
2012. márc. 23. 22:10
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
fogadjunk, te se vagy több 20-25 évesnél... bírom, mikor nyafogtok... azt hiszitek, h mindenkinek az ölébe hullik a nagy Ő már 18 évesen?
2012. márc. 24. 00:00
 12/16 A kérdező kommentje:
Na igen, de másnak legalább már volt valakije már 15 évesen is, én meg csak nélkülözöm. :/
2012. márc. 24. 00:03
 13/16 anonim ***** válasza:

Azt hiszem Zvonko pontosan leírta, amit én is akartam ...

Neked nem az agglegény életet kell elfogadni, hanem azt, hogy béna vagy és kész. A bénáknak ez a sorsuk.

De jól is van ez így. Aki életképtelen, az ne szaporodjon. Ha addig terjed az IQ-d, hogy a nyomorod egy GYK oldalon osztd meg, akkor te olyan szinten vagy selejtes, hogy jól van ez így ...

2012. márc. 24. 07:35
 14/16 anonim ***** válasza:

képzeld, míg más utazgat meg a saját kocsijával rohangál meg bulizik meg van mit ennie minden nap, addig én 22 évesen kigürizem a belem, hogy életben maradjak és épphogy sikerül túlélnem... nem telik még jogsira se, nemhogy kocsira, bulizni meg akkor megyek, mikor valaki meghívogat... nyaralni meg kb. 6 évesen voltam utoljára... ez milyen igazságtalan már, nem? fejbe kéne lőnöm magam, mert másnak jobb, mint nekem, mi?

azt tenném, ha olyan szerencsétlen lennék, mint te, de tudod mit? 10 év múlva én is gazdag leszek, mert addig hajtok, amíg ezt el nem érem. Amit más meg tudott szerezni, azt én is. Ennyi.

22/L

2012. márc. 24. 08:11
 15/16 anonim ***** válasza:
Aki valóban ronda, annak semmi esélye becsajozni még akkor se, ha álompasinak tartja magát. Esetleg ha az átlagos szintet megütöd külsőre, akkor tedd lejjebb a mércét, a csúnya és hülye lányoknak még kellhetsz!
2012. márc. 24. 08:22
 16/16 anonim ***** válasza:
Vond el a figyelmed a problémáról sok-sok munkával meg hobbival.
2012. márc. 24. 11:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!