Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csináltok olyat lányok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csináltok olyat lányok, hogy valamelyik sráctól elköszöntök msn-en, majd sumákban tiltjátok? Kinek mi a véleménye erről?

Figyelt kérdés
Ha nem tetszik azt illene előbb tudatni vele. Nem ilyen sunyi módon dolgozni.
2009. jún. 13. 21:42
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd attól aki letiltott, én nem szoktam sumákolni... :D
2009. jún. 13. 21:43
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
igen. illene, de vannak olyan emberek akik nem olyan egyenesek és őszinték mint kellene, és azt hiszik h igy nem sértik meg a masikat.
2009. jún. 13. 21:43
 3/5 anonim ***** válasza:
Illene, de én pl akkor szoktam mikor nem veszi észre h én nem lelkesedek a beszélgetésért, vagy az ő személyisége iránt. Sztem azt észre lehet venni ha vki közömbös irántad, én is észre szoktam ha fordított a helyzet. ha nem veszi észre akkor hülye, ha észreveszi és nem érdekli akkor meg nyomulós, és egyiket se szeretem. Ami nem meg azt nem kell erőltetni.
2009. jún. 13. 21:46
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Én szoktam ilyet, de nem feltétlen azért mert nem tetszik, hanem pl mert elfogyott a téma éppen, és nem tudok mit írni, és kínos az a fél órás csend, ezért inkább letiltom, és mikor kigondoltam új témákat, akkor feloldom:D
2009. jún. 13. 21:58
 5/5 anonim ***** válasza:

én tiltani nem szoktam, csak rejtettre állítani,akkor csak azzal beszélek, akivel én akarok.

egyébként meg a harmadik emberrel értek egyet.

azért mert nem veszi észre magát, vagy nem érdekli a dolog.

vagy nem akar pont vele akkor beszélgetni, de másokkal még igen, csak rá nem kiváncsi éppen akkor.

de még ezermillió oka lehet. nem tudom, hogy a letiltó fél hogy gondolkodik, mik az indokai.

ezt tőle kéne megkérdezni, hogy mi a baja, vagy miért csinálja, csinálta mindezt.

2009. jún. 13. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!