Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magassarkú vagy nem?

Figyelt kérdés
15 éves vagyok és magassarkúban járok suliba olyan 7 centis lehet megfigyeltem, hogy mióta így teszek a fiúk sokkal jobban odafigyelnek rám. Viszont egyszer az utcán sétáltam egy sor gimis srác előtt és nekik nem éppen tetszett. Azóta több fiú barátommal is beszéltem de mindenki mást mond van akinek bejön van aki utálja. A nagy kérdés az kik vannak többségben kérlek írjatok kort is és ha lehet indokot is. Előre is köszi
2012. márc. 23. 21:55
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Bütykös lesz a lábad, tudom, hogy még fiatal vagy, még nem érdekel, de nézd csak meg Victoria Beckham lábát. Amúgy tény, hogy szebb mint a lapostalpú cipő, de azt ajánlom ne minden nap járj magassarkúba.

26N

2012. márc. 25. 19:27
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!