Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magassarkú vagy nem?
Nekem nagyon bejön a magas sarkú. A cipő az első között van, amit megnézek egy lányon, és ha magas sarkú van rajta, az általában plusz pontot jelent. Ugyan most már 26 éves vagyok, de középiskolában is már így voltam vele. Imádtam, ha a kiszemeltem magas sarkúban jött iskolába. Amúgy egyáltalán nem volt ribanc, csak hogy az első hozzászóló megjegyzésére is reagáljak rögtön, sőt kifejezetten csendes, visszafogott lány volt, mégis illett hozzá.
Amiért esetleg a srácok egy részének nem tetszhettél benne, az az, ha nem tudsz még elegánsan menni benne. Két dolog fontos. Válassz kényelmes, hozzád illő cipőt! Illetve gyakorolj sokat, meg olvass utána, nézz erről videókat a neten, hogyan kell szépen járni magas sarkúban!
Azért 15 évesen nagyon korai még a magassarkú cipő akár hány centis is.
Ilyenkor többségében a balettcipő harisnyával a menő, legalábbis a te korodban.
Szerintem maradj még ennél a verziónál.
én kb. 12-13 éves korom óta magassarkút hordok, mégsem vagyok ribanc érdekes módon.
16/L
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!