Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért tetszettem meg hirtelen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tetszettem meg hirtelen minden srácnak? :O

Figyelt kérdés

Eddig szinte észre sem vettek a fiúk, most viszont pár hete mintha minden megváltozott volna... nagyon sok srác néz "úgy", idősebb szemét pasik (30-40év) még oda is köszönnek nekem néha, vagy rámdudálnak a kocsiból, meg ilyesmi. Akik eddig észre sem vettek (jó pasik), azok most engem néznek, és olyan mintha csodálnának.:D Nagyon jó érzés, de egyszerűen nem tudom miért lettem jobb, mint voltam... és mind ez teljesen hirtelen jött - egyik hétről a másikra. Mitől lehet ez?:/ Esetleg, mert mostanában topban járok póló helyett?:D Vagy a térdgatya? Az alakom miatt van? Vagy hirtelen ennyire megszépültem? Mi történt? Volt már valakivel ilyen?

16/L

2009. jún. 13. 21:34
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
ma 22:24-nak is köszi:) lehetséges:D
2009. jún. 13. 22:26
 12/18 anonim ***** válasza:
a 22:22-es egy nagyon aranyos, jófej srác lehet:):)
2009. jún. 13. 23:56
 13/18 anonim ***** válasza:
nőttél egyet ennyi. van a lányzóknak olyan időszaka amikor tudattalanul is nagyon izgatóak. Nekem is volt ilyen:) egy jó ideig senkit nem érdekeltem, aztán egyszer csak mindenki lecsapott rám... sajnos elmúlt:P:D kisugárzás. ennyi
2009. jún. 14. 00:34
 14/18 A kérdező kommentje:
:))) Köszi
2009. jún. 14. 09:45
 15/18 anonim ***** válasza:

Lányból lassan nővé válsz.. és mint ilyen, a férfitekintetek központja leszel. :)

Úgy sem mutatsz egy képet, hogy elküldöd mailben? Kíváncsi vagyok. :) Ide jöhet:

captain123456@gmail.com

21/F

Üdv.

2009. jún. 14. 12:17
 16/18 anonim ***** válasza:
Háááááááát!!!Ennyi idősen velem is ez történt.Sajnos azóta se néznek úgy rám a férfiak mint akkor,pedig nem lettem csúnyább.
2009. jún. 14. 13:54
 17/18 anonim ***** válasza:

Lehet valaki beszélt rolad a barátjának h miylen dögös csaj lett, az továbatta valakinek az valaki megint valakinek és igy tovább,lehet jó hiredet keltették :)!

Örülj neki és ne agyalj ezen.Egyébként ez velem is igy volt,mindigis vékony csajocska voltam ..aztán lett barátom kicsit meghiztam és most amiota barátom van ,többen udvarolnak szoval megértelek,örülj neki :)

2009. jún. 14. 14:59
 18/18 A kérdező kommentje:
köszike:) végülis mindeggy, csak kiváncsi voltam, mert sejtésem se volt, h miért lehet ez:D
2009. jún. 14. 15:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!